EKSA E900 368 TL (Drop Plus ile Aynı Diye Biliyorum)

ahsecek

80+
Reaksiyon skoru
6

bi ara 250 ye düşmüştü ama bence buda uygun fiyat drop plusa eş değil mi bilen arkadaşlar söylesin alacaklar için iyi olur
Geçen sene çin üzerinden arkadaşım almıştı. Kullanıyor gayet memnun. Onun söylediğine göre Rampage yurtdışından getirip etiket basıyormuş üzerine.

bi ara 250 ye düşmüştü ama bence buda uygun fiyat drop plusa eş değil mi bilen arkadaşlar söylesin alacaklar için iyi olur
alacaksanız indirim beklemenizi tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam hatrı sayılır şekilde düşmüştü fiyatı

kalitesini falan bilmiyorum da, cok tipsiz değil mi ya?

Drop plus ile aynı değil. Bu drop plus'ın bir alt modeli. Plus modeli renk farkı var, kablolar komple çıkıyor. Type c kablo var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Model bu

Ekler

• images (12).jpeg
    images (12).jpeg
    20.4 KB · Hit: 40
Drop bu drop plus ile baya fark var
James Donkey 008 ve drop plus kullanmıştım şuan corsair hs75 xb kullanıyorum fiyat farkı çok fazla şöyle bir karşılaştırma yapayım James Donkey ve rampage drop plus müzik ve filmler ayrıca ses yüksekliğinde baya üstün ama oyunlarda ayak sesi ve yön tayininde ise baya geride. Malesef her iksini ucuz kulaklıkta bulmak çok zor şimdi biri çıkıp ben çok iyi ses kasıyorum diye çıkar model yükseltmedikce aradaki ince farkları anlamak zor oluyor fp olarak alınır kullanılır ama pro ses kasma için üst seviye kulaklık almak gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,475
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri