robin
80+ Silver
sevmiyorum işte. sebebim yok. ön yargılıyım.Sebebi nedir?
sevmiyorum işte. sebebim yok. ön yargılıyım.Sebebi nedir?
Kalite olarak piyasadaki çoğu oyundan üstün bir oyun. Şu an piyasaya CoD Cold War ve Valhalla gibi oyunların çıktığını düşünürsek.God of war'ı çöp değilde kötü olarak görüyorum.
Öyle demeyelim yav, birini kullanıp fanboy olmayanlar da var.PS'ye kötü diyen de aynı şekildedir.
PC oyun bolluğu ve FPS açısından daha iyi (FPS drop olmayacak güzel bir sistemse)Hem PS hem Xbox kullanan bir konsol oyuncusu olarak şunları okurken gülüyorum.
Xbox Fanboyu: "Halo 5, gow'dan daha fazla sattı gow çöp asdasdsadsadasdasd"
PS Fanboyu: "Game Pass denen çöplüğe kanmayın, xbox da xb*k'tur, xb*k alacağınıza pisi alın"
Satış sayısına göre oyunlar iyi olsaydı Minecraft Dünya'nın en iyi oyunu olurdu.
İRONİ. Ya PC'yi PİĞSİĞ şeklinde yazıyorum hala anlamıyorsun.Hayatlarında PS Store'a girmemişler bizim her oyunu 700'e aldığımızı sanıyorlar. Ayrıca FPS türü dışında her oyunda kontrolcü daha rahat. Game Pass Xbox'da 40 oyun daha büyük ama Xbox'ın konsola özel oyun yapması lazım. PS tarafında özel oyunlar çok güzel zaten.
Bu tipler ne desen "pisi" derler.
Öyle de arkadaşın dediği öyle değil. Xbox'a kötü diyen PS kullanıyordur diyor. Halbuki öyle bir şey yok, iki konsol da alınabilirdir. Tercih meselesidir. PS'e kötü diyen de Xbox kullanıyordur demek istedim ben.Öyle demeyelim yav, birini kullanıp fanboy olmayanlar da var.
"Xbox oyunları" diye bir şey yok maalesef. Xbox da olan her oyun Pc de de bulunuyor.Xbox oyunları güzel ama genel olarak pahalı
Ben genele göre dedim. Niye alındın ki?İRONİ. Ya PC'yi PİĞSİĞ şeklinde yazıyorum hala anlamıyorsun.
Seni etiketledim ama bunu @Doğukan Fidan ve @isikt11 söyledim.Ben genele göre dedim. Niye alındın ki?
Xbox oyunu ama onlar, Microsoft ile ortak çalışıyorlar ve Microsoft' ta "Xbox" programı var."Xbox oyunları" diye bir şey yok maalesef. Xbox da olan her oyun Pc de de bulunuyor.
Ben sana bir şey demedim ki bana niye söylüyorsun ki?Seni etiketledim ama bunu @Doğukan Fidan ve @isikt11 söyledim.
bu reaksiyonu attınız. O yüzden.Ben sana bir şey demedim ki bana niye söylüyorsun ki?
Doğru söylüyor. İroni falan da yapmıyorum. En çok satan oyunlardan bir tanesi.Satış sayısına göre oyunlar iyi olsaydı Minecraft Dünya'nın en iyi oyunu olurdu.