Cidden mi ya Akşam sipariş oluyormu ups deHocam bu arada size bu gün gece de olsa kesin teslim edilir ups cok saçma gece teslim ediyor haberin olsun yani saat 5’i geçti falan diyip ümit kesme aksam 8 de zil çalar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cidden mi ya Akşam sipariş oluyormu ups deHocam bu arada size bu gün gece de olsa kesin teslim edilir ups cok saçma gece teslim ediyor haberin olsun yani saat 5’i geçti falan diyip ümit kesme aksam 8 de zil çalar
Kardo bi aralar bershka siparisimi adam gece 1 de hocam adrese büfe yazmışsınız büfedeyim gelir misiniz diye aradı dedim abi sen kimsin dedi kardeşim kargon var ups kargo kuryeyim ben falan öyle düştü jetonCidden mi ya Akşam sipariş oluyormu ups de
kardeşim belki bir gecikme olmuştur ulaş itopyaya ama biraz bekledikten sonra ve evet çok biliyorumDaha önce hazır sistem almasak inanacağım e hani ekran karti nerede çok biliyorsunya
Şuan tek gelen hazır sistem yanında başka hiçbir şey yok ekran kartı da harici olarak gelmedi
Ulaşabilirsem görüşeceğim
Ulaşabilsem görüşeceğim
Sadece sistem hazır olarak geldi ekran kartı yok ürünün faturası garantisi kutusu yok
Gelmedi maalesed
tamamdır hocam sana başarılar ve iyi günler diliyorumka
kardeşim belki bir gecikme olmuştur ulaş itopyaya ama biraz bekledikten sonra ve evet çok biliyorum
Hahahahaha ben de ben deİtopyaya diyecek bir şey bulamıyorum ki artık
Alıntıyı görüntüle
Bu 3. sistem alışım ve sadece itopya da 7 siparişim bulunmakta ilk defa böyle rezillik gördüm2 kutu şekilde gelir birinde sadece kasa. Diğerinde ekran kartı ve boş kutular olur. Ekran kartının kasada takılı glememesının sebebı kargoların bunları fırlatıyor olması ve araçta sarsıntıdan vs anakart ve akran kartında hasarı önlemek.
Faturanız mailde gözükmüyorsa spam olarak düşmüş olabilir spam dosyasına bakın. Kasıcak bir durum değil bellili ilk defa bu tarz alışverş yapıyorsunuz. Bu uygulama size verilen ürünlern sağlam gelmesi için en mantıklı yol.
itopyaya ulaşırsanı bı ogrenın. belki kargo getirmemiştir 2. kolınızı. bizde farklı sektorde kargo yapıyoruz bazı müşterilerimizin 4-5 kolisi oluyor. ama once 2 koli sonra dıgerlerı gıdıyor. bazan hepsi aynı anda gidiyor. bu tarz durumlarda biz firma olarak bunun takıbını malesef yapamıyoruz. belki sorun kargodanda kaynaklı olabilir. ama itopya genel olarak bu ara çok müşterisini pişman etti. herkes parasıyla rezil oluyor şuan umarım en kısa sürede mağduriyetler giderilir.Bu 3. sistem alışım ve sadece itopya da 7 siparişim bulunmakta ilk defa böyle rezillik gördüm
İtopyaya ulaşmakmı 3 saat önce aradım sırada 84 kişi vardıitopyaya ulaşırsanı bı ogrenın. belki kargo getirmemiştir 2. kolınızı. bizde farklı sektorde kargo yapıyoruz bazı müşterilerimizin 4-5 kolisi oluyor. ama once 2 koli sonra dıgerlerı gıdıyor. bazan hepsi aynı anda gidiyor. bu tarz durumlarda biz firma olarak bunun takıbını malesef yapamıyoruz. belki sorun kargodanda kaynaklı olabilir. ama itopya genel olarak bu ara çok müşterisini pişman etti. herkes parasıyla rezil oluyor şuan umarım en kısa sürede mağduriyetler giderilir.