Neler Yeni

Eksikleri almak için beklemeli miyim?

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba bi süredir görmüşsünüzdür konularımı belki
bir takım almak istediğim şeyler var ama ne zaman alsam karar veremedim
şöyle ne olduklarını yazayım indirim ve alışveriş gurmeleri yardımcı olursa sevinirim Çok Az Para Harcayarak Sıyrılmak İstiyorum
R5 5600- yada i5 12400f
Msi B550 m pro yada h610
Lg 27gs65f-b monitör
bir de hoparlör monitör hoparlörleri güzel olmuyor bu model de zaten dahili hoparlör de yok
kasım ayında iyi indirim oluyor dediler e bişeyde kalmadı 20 gün var kasımı beklemeli miyim
iyi indirimler olur biraz bütçem artarsa 2.el bi g29 da almak istiyorum temiz uygun
ne dersiniz
veya ne uğraşıyosun bunlarla sistemi sat yeni sistem al derseniz o da olur kasımda sistem indirime girer mi

Son düzenleme:

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Eren Bilal Cihan
Arkadaşlar merhaba bi süredir görmüşsünüzdür konularımı belki
bir takım almak istediğim şeyler var ama ne zaman alsam karar veremedim
şöyle ne olduklarını yazayım indirim ve alışveriş gurmeleri yardımcı olursa sevinirim Çok Az Para Harcayarak Sıyrılmak İstiyorum
R5 5600- yada i5 13400f
Msi B550 m pro yada h610
Lg 27gs65f-b monitör
bir de hoparlör monitör hoparlörleri güzel olmuyor bu model de zaten dahili hoparlör de yok
kasım ayında iyi indirim oluyor dediler e bişeyde kalmadı 20 gün var kasımı beklemeli miyim
iyi indirimler olur biraz bütçem artarsa 2.el bi g29 da almak istiyorum temiz uygun
ne dersiniz
veya ne uğraşıyosun bunlarla sistemi sat yeni sistem al derseniz o da olur kasımda sistem indirime girer mi
Yani sonda dediğin gibi sistem alsan daha iyi ama illaki ben teker teker alıcam dersen sakın bekleme beklediğin her gün zarar girersin

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani sonda dediğin gibi sistem alsan daha iyi ama illaki ben teker teker alıcam dersen sakın bekleme beklediğin her gün zarar girersin
hali hazırda 4060 var elimde sistem alırsam ekran kartsız alırım kendi sistemide ekran kartsız satarım biraz uğraştırır gibi
kasımı bekleme konusunda emin misiniz harbi zarar mı ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

13400f e para yetıyor ıse b550 yerıne a620 al gırıs sevıyesı am5 tak
pardon hocam 13400 deil 12400 olcaktı kusura kalma

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Eren Bilal Cihan
hali hazırda 4060 var elimde sistem alırsam ekran kartsız alırım kendi sistemide ekran kartsız satarım biraz uğraştırır gibi
kasımı bekleme konusunda emin misiniz harbi zarar mı ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon hocam 13400 deil 12400 olcaktı kusura kalma
Yani hocam ben olsam yapacağım şeyi söyledim Türkiye diye bir gerçek var maalesef indirime girer diye beklersin bakarsın bi anda 1k zam gelmiş,tabii ki indirim gelmeside bi olasılık fakat zam gelme ihtimali daha yüksek

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Yani hocam ben olsam yapacağım şeyi söyledim Türkiye diye bir gerçek var maalesef indirime girer diye beklersin bakarsın bi anda 1k zam gelmiş,tabii ki indirim gelmeside bi olasılık fakat zam gelme ihtimali daha yüksek
kasıma kadar bindirip indirirler dedim ben kendi kendime ama yine de süreci sıkı takip eden kasımı bekleyen varsa diye sormak istedim
o zaman ben alayım kasımı beklemeden

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Eren Bilal Cihan
kasıma kadar bindirip indirirler dedim ben kendi kendime ama yine de süreci sıkı takip eden kasımı bekleyen varsa diye sormak istedim
İstersen amd geç biraz daha ucuz sanırım anakart ve işlemci fiyatları ama 5600 alırsan ilerde bi tanede hava soğutma almanı tavsiye ederim

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
İstersen amd geç biraz daha ucuz sanırım anakart ve işlemci fiyatları ama 5600 alırsan ilerde bi tanede hava soğutma almanı tavsiye ederim
Hava soğutma aklımda evet gürkan reis x123 al geç demiştide kasanın camını açınca buz gibi oluyor fana gerek kalmıyor bi süre stok kullanırım

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Eren Bilal Cihan
S
Şimdi baktım anakart ve R5 5600 alırsan daha ucuza geliyor kalan paraylada bi tane hava soğutma alıp keyfine bakarsın

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
S

Şimdi baktım anakart ve R5 5600 alırsan daha ucuza geliyor kalan paraylada bi tane hava soğutma alıp keyfine bakarsın
kasımı beklemeden 5600 anakartı ve soğutucuyu alayım o zaman
monitöre ne diyosunuz model şuan gereksiz pahalı ona da kasımı beklemeyim mi

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,951
Üyeler
163,415
Son üye