el capitan kargo

ibadieren

80+
Reaksiyon skoru
77
Arkadaşlar biliyorum bu konu hakkında cok konu açıldı ama ben bilgilendirmek istiyorum(ban sebebi ise kaldırayım)
25Nisan Aksamı ürünü sipariş ettim.
Bugün kargoya verildi.Yani üstünden 9İş günü geçti.
ben 2 3 haftayı gözden çıkarmıştım.
Arkadaslar bekleyen veya sipariş edecek olanları bilgilendirmek için yazdım.
Soru sormak için değil umarım herkese nasip olur iyi forumlar.

Bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Ancak şu korona muhabbetlerinin birazcık düzelmesini bekliyorum. Kargoların vs. düzene girmesini felan.

Hayırlı Olsun.

Bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Ancak şu korona muhabbetlerinin birazcık düzelmesini bekliyorum. Kargoların vs. düzene girmesini felan.
bence al şimmdi daha da artmadan fiyatı
kargo şu durumda gayet iyi ben 1 ay falan sürerr diye düşünüyodum

bence al şimmdi daha da artmadan fiyatı
kargo şu durumda gayet iyi ben 1 ay falan sürerr diye düşünüyodum

İleride belki daha güzel bir etkinlik olur. Şuan riske atmak istemiyorum. Çünkü trendyoldan aldığım ürünler 14 gündür elime ulaşmamıştı ve bugün kırık geldi. Tekrar iade süreci vs. çok uzayacak. bu yüzden bekleyeceğim.

İleride belki daha güzel bir etkinlik olur. Şuan riske atmak istemiyorum. Çünkü trendyoldan aldığım ürünler 14 gündür elime ulaşmamıştı ve bugün kırık geldi. Tekrar iade süreci vs. çok uzayacak. bu yüzden bekleyeceğim.
Ben müşteri hizmetlerinde çalışıyorum, tavsiyem Trendyoldan elektronik ürün almaman. Alım konusuna gelecek olursak da, itopyadan 3 parça siparişi verdim 23 Nisanda ve 2-3 gün önce kargolandı. UPS Kargoda sorun yaşadım o da sanırım bugün yarın gelcek. Öyle umuyorum. Dolar gittikçe artıyor. Şu an 7.24 belki daha fazla. Bu fiyat artışı şu an doların yükselmesiyle gerçekleşiyor ama stok bittiğinde, eklemesi de çinde ki üretimin yavaşlığı ve nakliyelerin yoğunluğu sebebiyle daha da artacak gibi duruyor. Bence de stoklar tükenmeden ve fiyatlar uçmadan alman daha mantıklı.

Geri