El Capitan Oyun Performansı

Virgil

80+
Reaksiyon skoru
69
Merhaba dostlar garip bir sorunla karşı karşıyayım geçen gün açtıgım yeşil ekran sorunu 3 gündür yok amd driver 20.2.2 de kullanıyorum. Ama şöyle bir sorunum mevcut gta 5 de konuşma sinematiklerle takılma sorunu drop sorunu yaşıyorum sadece konuşma sahnelerinde oluyor anlık donmalar birde dota2 de fps yüksek ve sabitken anlık kasma drop yaşıyorum sorunun kaynağı ne olabilir.windows ve her şey güncel sistemde..yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba dostlar garip bir sorunla karşı karşıyayım geçen gün açtıgım yeşil ekran sorunu 3 gündür yok AMD driver 20.2.2 de kullanıyorum. Ama şöyle bir sorunum mevcut gta 5 de konuşma sinematiklerle takılma sorunu drop sorunu yaşıyorum sadece konuşma sahnelerinde oluyor anlık donmalar birde dota2 de fps yüksek ve sabitken anlık kasma drop yaşıyorum sorunun kaynağı ne olabilir.windows ve her şey güncel sistemde..yardımlarınızı bekliyorum
Yeşil ekran sorunumu yaşıyorsunuz?Yada öncesinde yaşadınız mı?

yeşil ekran sorunu yaşamıştım bazı ayarlarla forumdan aldıgım yardımla 3 gündür yaşamıyorum şu anlık sadece şu anki sorunum fps dropları anlık takılmalar oyunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,149
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri