Neler Yeni

el capitan siparişi bekleyenler kulübü

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
İade (cayma) hakkı
Nitekim Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik'in 7. maddesine göre tüketicilerin internetten satın aldıkları ürünü 7 gün içerisinde iade etme hakkı bulunuyor. Yani online alışverişlerinizde herhangi bir sebep göstermeden bir ürünü satın almaktan cayabilir ve iade edebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç gelmezse bu sürede geçerse ne olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
Bende hala hayretler içindeyim Pazartesi sipariş verdim Çarşamba kargoya verildi Perşembe geldi
Anlamadığım ben senden bir gün önce siparis veriyorum senin sipariş siran benden nasıl önde oluyor sen 569453 ben 569662

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ozan SAHIN
asıl ben p.tesi aldım 00:20 de ilk 250 ye ucundan yetiştik :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Ya aslında zor değil. Bu insanlar normalde bu zamanda çalışıyordu. Verse çalışanlara eve giderken arabayla sistemleri. Hepsi 20 şer tane rahat yapar. Ama nerde o müşteri düşünen çalışma sistemi. 4 günde 20 sistem de hiçbirşey değil gayet rahat dinlenirler tatil yaparlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
Ya aslında zor değil. Bu insanlar normalde bu zamanda çalışıyordu. Verse çalışanlara eve giderken arabayla sistemleri. Hepsi 20 şer tane rahat yapar. Ama nerde o müşteri düşünen çalışma sistemi. 4 günde 20 sistem de hiçbirşey değil gayet rahat dinlenirler tatil yaparlar
Bende onu düşündüm ama zor birader zor

Top Bottom