phopshen 80+ Bronze Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 1,028 18 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 muhammetdd yazmış: Yani yerine ne geçebilir ki? Benim aklıma gelmiyor başka bir şey. Blender var fakat aynı işlevi görmez. Devamı için tıklayın... sence şimdi mi almalıyım yoksa anneler gününü mü beklemeliyim? çok kararsız kaldım
muhammetdd yazmış: Yani yerine ne geçebilir ki? Benim aklıma gelmiyor başka bir şey. Blender var fakat aynı işlevi görmez. Devamı için tıklayın... sence şimdi mi almalıyım yoksa anneler gününü mü beklemeliyim? çok kararsız kaldım
M muhammetdd 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1,376 Dahası Reaksiyon skoru 653 İsim Muhammet 18 Şubat 2024 #15 phopshen yazmış: sence şimdi mi almalıyım yoksa anneler gününü mü beklemeliyim? çok kararsız kaldım Devamı için tıklayın... Şimdi al bence. Anneler gününe daha çok var. O zaman para çıkarsa yine 300-400'e kıyafet veya takı alırsın.
phopshen yazmış: sence şimdi mi almalıyım yoksa anneler gününü mü beklemeliyim? çok kararsız kaldım Devamı için tıklayın... Şimdi al bence. Anneler gününe daha çok var. O zaman para çıkarsa yine 300-400'e kıyafet veya takı alırsın.