K KeplerTR 80+ Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Cahit sağlam 6 Kasım 2024 #1 Elden ring kasımda galan girer mi şimdi aliyim mı bekliyim mi çok seviyorum bu oyunu
Serpentina 80+ Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Can Erçelik 8 Kasım 2024 #2 Şu an aynı kaderi yaşıyoruz sanırım. PS Store'da kara cuma indirimlerine girer belki diye almıyorum ama oynamayı da çok istiyorum.
Şu an aynı kaderi yaşıyoruz sanırım. PS Store'da kara cuma indirimlerine girer belki diye almıyorum ama oynamayı da çok istiyorum.
K KeplerTR 80+ Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Cahit sağlam 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Serpentina yazmış: Şu an aynı kaderi yaşıyoruz sanırım. PS Store'da kara cuma indirimlerine girer belki diye almıyorum ama oynamayı da çok istiyorum. Devamı için tıklayın... Evet sanırım dayanamicam ama sımavlarım falan yaklaşıyor dikkatim çok dağılıyor damarlarım bu oyunu istiyor
Serpentina yazmış: Şu an aynı kaderi yaşıyoruz sanırım. PS Store'da kara cuma indirimlerine girer belki diye almıyorum ama oynamayı da çok istiyorum. Devamı için tıklayın... Evet sanırım dayanamicam ama sımavlarım falan yaklaşıyor dikkatim çok dağılıyor damarlarım bu oyunu istiyor
wt atlas 80+ Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 152 Dahası Reaksiyon skoru 56 İsim Yasir saygı 8 Kasım 2024 #4 bosver sınavı ya elden ring daha onemli bussuru boss fln var eglencelide