Solo oynuyorum.Selamün aleyküm arkadaşlar.
Elden ringe yeni başladım. Kaledeki bossu bir türlü yenemedim. Seviyem 18 hatta büyü ile beraber girdim. Yanına da Kürt ruhlarını çağırdım gene olmadı. Acaba seçtiğim sınıf güçsüz olabilir mi? Seseri
Adam yeni başlamış 18lvl ve kaledeki boss diyo margitten başka ne olabilirMumkunse ss falan atabilir misin hangi boss anlamadim ben
Zorlanıyosan şart değil hikayeden ilerlemen. Emin çıtak dost kayaoğlu level kasma öğretici izle. Levelin ne kadar artarsa o kadar rahat ilerlersinSelamün aleyküm arkadaşlar.
Elden ringe yeni başladım. Kaledeki bossu bir türlü yenemedim. Seviyem 18 hatta büyü ile beraber girdim. Yanına da Kürt ruhlarını çağırdım gene olmadı. Acaba seçtiğim sınıf güçsüz olabilir mi? Serseri
usta oyunda bosstan bol bir şey yok, oyunun başında ki castle morne kalesinde ki bosstan bile bahsediyor olabilir. Ana hikaye bossu değil fakat yine de ihtimal dahilinde. Ben de ilk okuduğumda kesin margittir diyemedim. Konuya gelecek olursak hangi boss olursa olsun Takıldığın yerde youtubedaki rehber videolarından yardım alabiliirsin veya tek başına oynamak istersende güçlenip tekrar bossa girmeyi deneyebilirsin. Oyunun ilk bölgesi olan Limgrave de yapılacak çok fazla şey var. Boss seni kanser edecek kadar zorladıysa biraz mapte turla mağaralara gir takıl, güçlen. sonra tekrar deneAdam yeni başlamış 18lvl ve kaledeki boss diyo margitten başka ne olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zorlanıyosan şart değil hikayeden ilerlemen. Emin çıtak dost kayaoğlu level kasma öğretici izle. Levelin ne kadar artarsa o kadar rahat ilerlersin
Yerlerini hatirlayamadim sadece, oynayali birkac ay oluyorAdam yeni başlamış 18lvl ve kaledeki boss diyo margitten başka ne olabilir
Zorlanıyosan şart değil hikayeden ilerlemen. Emin çıtak dost kayaoğlu level kasma öğretici izle. Levelin ne kadar artarsa o kadar rahat ilerlersin
valla bende bossları karıştırdım adam daha kaleye girmemişti. link teki videoda item gösteriyor bi tane onun ile daha rahat kesebilri.Adam yeni başlamış 18lvl ve kaledeki boss diyo margitten başka ne olabilir
Aynen kardeşim likteki boss 13 seviyede bir kaç kere saldırdım. Canın yarışı gitti. 18 seviyede de gittim gene canının yarısını alabildim.valla bende bossları karıştırdım adam daha kaleye girmemişti. link teki videoda item gösteriyor bi tane onun ile daha rahat kesebilri.
Aynen kardeşim likteki boss 13 seviyede bir kaç kere saldırdım. Canın yarışı gitti. 18 seviyede de gittim gene canının yarısını alabildim.
Biraz daha seviye kasıp deneyecem. Pintipanda'yı izlemiştim. Çok rahat bir şekilde kesti. O yüzden biraz şaşırdım.