Neler Yeni

Elden Ring ng+ nasıl işliyor?

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Ezbere biliyorum bilmesine de 1 level karakter açıp baştan oynamaya inanılmaz üşeniyorum.Elden beast en güzel blackflame tornado ash of war'ıyla eritiliyor.
Yok yanlış anladın. Sen yüksek karakterinle ben şifre yazarsam benim 1.level karakterime yardıma gelebiliyorsun. Black flame ile yeneceğim zaten :) ama 1 hata bile 1 level , upgrade olmayan silahla uzun ve zor oluyor.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya

The Semih

80+ Gold
Zaten oyle bir iddiam yok, boş yapmışsın
Kardeşim soru sormana gerek yok NG+ da geçemediğin yerde one damage kill hilesini açarsın sen çözümünü bildiğin şeyleri niye soruyorsun boş felan da yapmıyorum, Souls kitlesi diğer kitleler gibi değil ağır konuşur.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Kardeşim soru sormana gerek yok NG+ da geçemediğin yerde one damage kill hilesini açarsın sen çözümünü bildiğin şeyleri niye soruyorsun boş felan da yapmıyorum, Souls kitlesi diğer kitleler gibi değil ağır konuşur.
Oyunda one-shot bugu var mi bilmiyorum ama ben zaten sadece neye gore dusman zorlugu ayarlaniyor onu sordum, sen atar yapmak icin yer ariyormussun gibime geldi

The Semih

80+ Gold
Oyunda one-shot bugu var mi bilmiyorum ama ben zaten sadece neye gore dusman zorlugu ayarlaniyor onu sordum, sen atar yapmak icin yer ariyormussun gibime geldi
Sevdiğin bir build seti yaptıysan oyunun NG+ zorluğu fazla zorlamıyor, ilk oynayışda sürekli item kovaladığımız için biraz bezdiriyordu ama main set kurulunca NG+ stres atmalık oluyor çok dert etme yani sadece set kurman lazım.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Düşman zorluğu senin levelinden ve silah geliştirmenden bağımsız işliyor. Her NG+ da oyunun belli zorluğu var. Senin kaç level olduğunu önemsemiyor yani böyle düşün. Yani 300 değil 30 level de olsaydın aynı şekilde davranacak boss düşman vs. Ama Bossların canları vs kolaydan zora doğru x5 x2 şeklinde artıyor.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,606
İsim
ismail
Yok yanlış anladın. Sen yüksek karakterinle ben şifre yazarsam benim 1.level karakterime yardıma gelebiliyorsun. Black flame ile yeneceğim zaten :) ama 1 hata bile 1 level , upgrade olmayan silahla uzun ve zor oluyor.
Yakın zamanda gelemem maalesef mesai kaynaklı pek vaktim olmuyor bu ara. Ironball cragblade buildi dene daha kolay olabilir.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Yakın zamanda gelemem maalesef mesai kaynaklı pek vaktim olmuyor bu ara. Ironball cragblade buildi dene daha kolay olabilir.
Tamamdır sorun değil :) Cevabın için yine de teşekkürler

Top Bottom