Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
alt tarafı 31 ile çarpacaksınbiraz pahalı gibi sanki!
Souls benzeri oyunlara giriş olarak başlanacak oyun budur. Evet zorlanırsın ama çözdüğünde ayrı bir zevkli. Ben daha önce Lies Of P'yi hile ile bitirmiştim. Elden Ring'den sonra çerez gibi geldi. Finale kadar sadece 10 defa öldüm sanırsam.Hiç dark souls oynamamış biri olarak başlasam zorlanır mıyım hikayesi vs ne kadar sürer
O kadar da abartmaya gerek yok. Piyasada kaç sağlam souls oyun var ki giriş Elden Ring oluyor.Souls benzeri oyunlara giriş olarak başlanacak oyun budur.
Lies of p başladım biraz zorluyorO kadar da abartmaya gerek yok. Piyasada kaç sağlam souls oyun var ki giriş Elden Ring oluyor.
Lies of p zorladıysa geçmiş olsunLies of p başladım biraz zorluyor
Başı kolayda sonu elden ringden zorLies of p zorladıysa geçmiş olsun
Aslında piyasa da sağlam bir souls oyunu yok souls kendi başına fromsoftware'in bir markası artık denilebilir.Geri kalanlar bu oyun tarzına benzemeye çalışan kötü kopyalar.Ek olarak bu seriye giriş ''Dark souls 2'' ile olmalı bence.En basiti ve özürlü boss tasarımı o oyundaO kadar da abartmaya gerek yok. Piyasada kaç sağlam souls oyun var ki giriş Elden Ring oluyor.
Zor değil de dodge mekaniğini hiç anlamadım yada ben beceremiyorumLies of p zorladıysa geçmiş olsun