Elektirikli bisiklet mi alayım scooter mı

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
387
sizce elektirikli bisiklet mi alıyım scooter mı scooter da ayak da gittiğim için mantıksız geliyor yine şarjı biterse yolda kalırsın o yüzden elektirikli bisiklet daha mantılı geliyor siz ne önerirsiniz

Bisiklet tavsiye ederim ayakta denge sağlaması zor olur daha konforlu sürüş yaşarsın

sizce elektirikli bisiklet mi alıyım scooter mı scooter da ayak da gittiğim için mantıksız geliyor yine şarjı biterse yolda kalırsın o yüzden elektirikli bisiklet daha mantılı geliyor siz ne önerirsiniz
Bisiklet daha mantıklı.

Elektrikli bisiklet sahibiyim ama scooter daha mantikli geliyor. Bisiklet maksimum 250w olurken scooter 1000w olabiliyor.

Elektrikli bisiklet sahibiyim ama scooter daha mantikli geliyor. Bisiklet maksimum 250w olurken scooter 1000w olabiliyor.
Bisikleten anliyormusn reis hub olarak şuana 20,000 watt dünyuanın en iyi max 5 binlik var türkiyedede benim öreim şu traktör gibi olan bisikletlerden uzuk dur yapa biliyor dag enduro şehir bisikletiden çevrilmişlere bak

scooterımda var normal bisikletimde ama scooter daha işlevsel oluyor hemen kilitleyebiliyorum bisiklet biraz daha uzun ve büyük olduğu için sorun olabiliyor bir de günlük hayatta pedal çevirmeyi sevmiyorum sadece haftasonları keyif amaçlı sürüyorum bisikleti.Scooter daha koşuşturmaya uygun şarj sorunun yoksa alınır

Elektrikli bisiklet için belli voltaj üstü ehliyet gerektiriyormuş. 1.40v 1.30mu ney tam bilmiyorum. arkadaşım önceden 20k fln ceza yemişti bunun için.

Hocam normal bisiklet alıp tekerin birine motorlu teker takıyorlar sen pedal çevirmesen bile gaz kolu var onla basıp kendi giden aletler var bı onlarada bakın isterseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz.

Geri