PC yokPc den girin hocam.
Mobilde bende de çalışmadı.
PC yokPc den girin hocam.
Mobilde bende de çalışmadı.
Dönem aralığınızı tarife türünüzü ve 3 tarifeli ise her tarifenin kwh değerini yazın ben bakıyım.PC yok
Bilmiyorum kiDönem aralığınızı tarife türünüzü ve 3 tarifeli ise her tarifenin kwh değerini yazın ben bakıyım.
Faturada yazar ortalama değeler
Bundan böyle tek zamanlı, üç zamanlı tarifeye göre daha mantıklı gibi. Tek zamanlı tarifede salt enerji fiyatı 150 kWh altında 0.79 TL, 1.50 kWh üstünde 1.34 TL. 0.79 TL olan dağıtım bedeli, vergisi, osu, busu derken 1.37 TL oluyor. 1.34 TL olan da dağıtım bedeli, vergisi, osu, busu derken 2.06 TL oluyor. Üç zamanlıda 150 kWh altı, üstü ayrımı yapmamışlar. Salt enerji fiyatı olarak ikisinde de gündüz, 1.37 TL. Vergisiyle 2.10 TL falan olacaktır. Puant, 2.15 TL. Vergisiyle 3 TL falan olacaktır. Gece ise 0.73 TL. Vergisiyle 1.35 TL falan olacaktır.
Size 150kwh’den fazla geliyordur hocam o zaman.Bize 750 gelen elektrik şimdi ne olacak acaba bu ne ya
İşte fatura yok mu evde.Bilmiyorum ki
Sordum da yokmuş.Size 150kwh’den fazla geliyordur hocam o zaman.
750₺ falan fazla gelebilir %100 yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte fatura yok mu evde.
Bizde son 10 yılın faturaları bile olur
Ne gerek var elektriğe önceden var mıydı sankiElektriğin zararları:
- Bakımsız veya eskimiş elektrik tesisatları ev ve iş yerlerinde yangın çıkmasına neden olabilir.
- Bozuk ev aletleri, elektriği ileterek elektrik çarpmalarına neden olabilir.
- Elektrik, kullandığımız bütün aletlerde, radyasyona dönüşür. Radyasyon ise kanserin en büyük nedenlerinden biridir.
- Su çok iyi bir iletken olduğundan elektrikli eşyaların su ile temasında ölümle sonuçlanabilecek, elektrik çarpmaları meydana gelebilir.
- Ev kazalarının büyük bir kısmına elektrik çarpmaları neden olmaktadır.