ŞOKER
80+
- Reaksiyon skoru
- 127
Hocam evde internet kafe mi işletiyorsunuzBize 750 gelen elektrik şimdi ne olacak acaba bu ne ya
Hocam evde internet kafe mi işletiyorsunuzBize 750 gelen elektrik şimdi ne olacak acaba bu ne ya
Çok zor bir rakam değilki. Bize de 400 TL geliyor zaten. Eğer evde güçlü 2 tane PC varsa örnek RTX 3080 vb zaten 600 TL' yi aşar. Bir de biraz fazla yakıyolarsa zaten 750 TL dediğin rakam görülmesi zor değil.Hocam evde internet kafe mi işletiyorsunuz
PS5 kullanıyordum aman aman kullanmama rağmen 300TL geliyordu fatura şimdi PC aldım acaba ne olacakHocam evde internet kafe mi işletiyorsunuz
Hocam korkma 1030 var sende o 30WPS5 kullanıyordum aman aman kullanmama rağmen 300TL geliyordu fatura şimdi PC aldım acaba ne olacak
Sorma ondan kurtarıyorum zatenHocam korkma 1030 var sende o 30W
Benim 3100 boşta 30W' ı geçiyor hocam. Hocam RAM' lere oc yapmayı düşündünüz mü? Gözlerimi bozuyor da imzanızda.Sorma ondan kurtarıyorum zaten
İşlemci daha fazla harcıyor![]()
3 zamanlı ise 3 zaman için 150'yi geçmen lazım. Mesela biz 300 kullanmışız ama hiç bir dilimde 150'yi geçmemişiz.150 yi geçmeyen ne kadar kişi var ki şunu adam akıllı günlük 10kWh yapsınlar bari aylık 300 kWh yeterli olur.
rgb ram alıcaktım 1 haftayaUfak bi espri. Bu arada artık faturam 900 TL h.o bana. Artık RAM' leri satar öderim.
31 Aralık 2021
Alıntıyı görüntüle
1 OCAK 2022
Alıntıyı görüntüle
Yukarıda da yazdığım gibi üç zamanlı için 150 kWh diye bir sınır yok. Altında da, üstünde de pahalı ve aynı fiyatta. (Tek Zaman-Gündüz-Puant-Gece)3 zamanlı ise 3 zaman için 150'yi geçmen lazım. Mesela biz 300 kullanmışız ama hiç bir dilimde 150'yi geçmemişiz.
Allah Allah ben epdk nın sitesinden hesapladım %50 civarı artıyor faturam. Sizin dediğiniz gibi olursa %100'ün üzerinde artış olur.Yukarıda da yazdığım gibi üç zamanlı için 150 kWh diye bir sınır yok. Altında da, üstünde de pahalı ve aynı fiyatta.
Güncellememiş olabilirler hesaplama sitesini. Keza güncel tabloyu kendi sitelerinde paylaşmışlar.Allah Allah ben epdk nın sitesinden hesapladım %50 civarı artıyor faturam. Sizin dediğiniz gibi olursa %100'ün üzerinde artış olur.
Biliyorum bizede 700 TL geliyorÇok zor bir rakam değilki. Bize de 400 TL geliyor zaten. Eğer evde güçlü 2 tane PC varsa örnek RTX 3080 vb zaten 600 TL' yi aşar. Bir de biraz fazla yakıyolarsa zaten 750 TL dediğin rakam görülmesi zor değil.