okatamayan
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Bu sene EEM bölüme yerleşeceğim. Hem oyun hem proje icin bir laptop arayışındayım. Ne bantta nasıl bir şey ihtiyacımı giderir? Uzun omurlu olması daha onemlı. Bütçe 40-50 kadar.
e hocam ?O fiyata alabileceğin en iyi laptoplar zaten 4060 4050 fln
E hocam? derken ihtiyacını giderir mi bilmiyorum yani laptoplar zaten pahalı o fiyata 4050 4060 laptoplar bulunabilir diyorume hocam ?
evet o band ekran kartları var dedigim gibi ofis ve gundelık abartı olmayan oyun icin dusundum cihaz onerın varmı hocamE hocam? derken ihtiyacını giderir mi bilmiyorum yani laptoplar zaten pahalı o fiyata 4050 4060 laptoplar bulunabilir diyorum
Gündelik kullanım ve abartı olmayan oyunlar için yeterli olur ama önerim yok onu biraz kendin araştırman gerekecek gibi kolay gelsinevet o band ekran kartları var dedigim gibi ofis ve gundelık abartı olmayan oyun icin dusundum cihaz onerın varmı hocam
teşekkürler hocam iyi forumlarGündelik kullanım ve abartı olmayan oyunlar için yeterli olur ama önerim yok onu biraz kendin araştırman gerekecek gibi kolay gelsin
Hocam ben laptop araştırırken çok fazla öneri gelmişti. En fiyat performans olan lenovo loq15arp9 modeliydi. Eğer almayı düşünürsen intel işlemcili model bakma anakartlarında sorun çıktığını söylemişlerdi bana. Asus tuf gaming a15 serisine de bir bakmanı tavsiye ederim.Bu sene EEM bölüme yerleşeceğim. Hem oyun hem proje icin bir laptop arayışındayım. Ne bantta nasıl bir şey ihtiyacımı giderir? Uzun omurlu olması daha onemlı. Bütçe 40-50 kadar.
teşekkürler hocam evet victuslar ve loqlar kronik diye duydum bendeHocam ben laptop araştırırken çok fazla öneri gelmişti. En fiyat performans olan lenovo loq15arp9 modeliydi. Eğer almayı düşünürsen intel işlemcili model bakma anakartlarında sorun çıktığını söylemişlerdi bana. Asus tuf gaming a15 serisine de bir bakmanı tavsiye ederim.
hocam yurtta kalacagım ofis bilgisayarım var zatenHocam yurtta mı kalacaksınız evde yaşıyorsanız kasa + ofis laptopu alsanız daha mantıklı da olabilir.