Neler Yeni

ELEKTRİK GİTTİ EKRAN GELMİYOR

FutiG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fuat
Pcyi açık bırakıp gitmiştim elektrik gidip gelmiş ben evde yokken eve geldim pc çalışıyor ama ekran gelmiyor monitörü kabloyu test ettim çalışıyor kasadaki sorun ne olabilir ?

siyabent

80+ Silver
Benim eski ddr3 sistemde yaşıyordum bu sorunu psu kablolarını söküp güç tuşuna basılı tutuyordum biraz 4-5Dk sistemi dinlendiriyordum psu kablolarını takıyordum tekrar çalışıyordu

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
alp
Benim eski ddr3 sistemde yaşıyordum bu sorunu psu kablolarını söküp güç tuşuna basılı tutuyordum biraz 4-5Dk sistemi dinlendiriyordum psu kablolarını takıyordum tekrar çalışıyordu
aynısı bendede oluyordu farklı bir prizde deneyebilirsin açıldıktan sonra tekrar aynı prize takarsın

FutiG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fuat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her şeyi denedim sistemi söküp taktım olmuyor her şey geliyor kulaklık klavye ışıkları falan ekran gelmiyor delircem az kaldı

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mustafa
her şeyi denedim sistemi söküp taktım olmuyor her şey geliyor kulaklık klavye ışıkları falan ekran gelmiyor delircem az kaldı
Çözüm basit dostum tüm kabloları sök güç tuşuna 15 saniye basılı tut tüm güç boşalsın sonrasında BİOS pilini sök tekrar tak sonra güç tuşuna tekrar 15 saniye basılı tut sonrasında kabloları tak ekran gelecektir yüksek ihtimalle.

Top Bottom