Neler Yeni

Elektrikler gitti geldi evde voltaj düştü pc kapaniyor

Hnnjk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat yavaşcan
Arkadaslar merhaba herkese sevgiler saygilar
Evde pc acikken elektrikler gitti geldi bende pcyi elektrik gelince actim sorun yoktu kapadim bi gun sonra actim 10 dakika sonra kapandi üçlü prizin fişini çektim geri taktim güç düğmesine bastım acilmadi guc kaynaginin kasadan fisini cekince pc acildi ama 10 dakika sonra yine kapandi bir gun boyunca ellemedim evde bulaşık makineside voltaj düşük geldiğini göstermeye başladı yarin tedastan elektrik direğine bakmaya gelecekler acaba benim pc de kalici sorun olur mu voltaj yerine gelince güç kaynağında falan sorun olur mu voltaj düzelmeden pc yi açmak da istemiyorum kafayi yiyicem dostlar bana bi akıl verin ya seviliyorsunuz❤️

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Psu kaliteli ise sorun olmaz

Hnnjk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat yavaşcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Basrii

80+ Bronze
Arkadaslar merhaba herkese sevgiler saygilar
Evde pc acikken elektrikler gitti geldi bende pcyi elektrik gelince actim sorun yoktu kapadim bi gun sonra actim 10 dakika sonra kapandi üçlü prizin fişini çektim geri taktim güç düğmesine bastım acilmadi guc kaynaginin kasadan fisini cekince pc acildi ama 10 dakika sonra yine kapandi bir gun boyunca ellemedim evde bulaşık makineside voltaj düşük geldiğini göstermeye başladı yarin tedastan elektrik direğine bakmaya gelecekler acaba benim pc de kalici sorun olur mu voltaj yerine gelince güç kaynağında falan sorun olur mu voltaj düzelmeden pc yi açmak da istemiyorum kafayi yiyicem dostlar bana bi akıl verin ya seviliyorsunuz❤️
Ben elektrik mühendisiyim. Ev eşyası vesaire çalıştırmayın yoksa çok canınız yanar. Eşyalar yanabilir özellikle voltaj da dalgalanma varsa bu büyük sorunlar açabilir.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Psu kaliteli ise sorun olduğunu zannetmiyorum. Tedaş baktıktan sonra sıkıntı varsa zaten belli olur.
aynı şey bu gün bende de oldu. bende kayseride oturuyorum ve tedaşa bağlıyım. bir tek bende olan bir şey sanıyordum genel bir sorun sanırım.
bu gün wattman aldım durduk yere aynı anda lamba da böyle milisaniyelik gitti geldi.
ancak ekran kartı arızası olan wattman olmasından çok korkuyorum.
bakın açtığım konu;
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Sllent sanırım genel bir sorunmuş hocam arkadaşta kepsaşa bağlı ve onda da voltaj dalgalanması varmış

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
aynı şey bu gün bende de oldu. bende kayseride oturuyorum ve tedaşa bağlıyım. bir tek bende olan bir şey sanıyordum genel bir sorun sanırım.
bu gün wattman aldım durduk yere aynı anda lamba da böyle milisaniyelik gitti geldi.
bakın açtığım konu;
Elektrik gidince wattman alman normal. Wattman koruma sistemi. Sistem çökünce ne olur ne olmaz diye ekran kartının ayarlarını sıfırlıyor. CPU OC yapıp restart yersen wattman yiyebilirsin dene istersen.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
ancak ekran kartı arızası olan wattman olmasından çok korkuyorum.
bakın açtığım konu;

@Sllent sanırım genel bir sorunmuş hocam arkadaşta kepsaşa bağlı ve onda da voltaj dalgalanması varmış
Bugün bizde de gidiyor elektrik. Tedaş bakıyor yine sanki ışıklar saniyelik gidiyor.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Elektrik gidince wattman alman normal. Wattman koruma sistemi. Sistem çökünce ne olur ne olmaz diye ekran kartının ayarlarını sıfırlıyor. CPU OC yapıp restart yersen wattman yiyebilirsin dene istersen.
elektrik gitmedi sistem kapanmadı sadece uygulamayı açarken 3-4 saniye dondu, program kapandı ve wattman hatası aldım ancak dediğim gibi son 1 haftadır elektrik sıkıntılı arada bir lamba milisaniyelik gidip geliyor farkedemiyorsunuz bile. bu dalgalanmadan olabileceğini söylediler.

Bugün bizde de gidiyor elektrik. Tedaş bakıyor yine sanki ışıklar saniyelik gidiyor.
elektrik gidiyor mu dalgalanıyor mu? farklı şeyler.

Top Bottom