Neler Yeni

Elektrikler gitti geldi evde voltaj düştü pc kapaniyor

Hnnjk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat yavaşcan
Arkadaslar merhaba herkese sevgiler saygilar
Evde pc acikken elektrikler gitti geldi bende pcyi elektrik gelince actim sorun yoktu kapadim bi gun sonra actim 10 dakika sonra kapandi üçlü prizin fişini çektim geri taktim güç düğmesine bastım acilmadi guc kaynaginin kasadan fisini cekince pc acildi ama 10 dakika sonra yine kapandi bir gun boyunca ellemedim evde bulaşık makineside voltaj düşük geldiğini göstermeye başladı yarin tedastan elektrik direğine bakmaya gelecekler acaba benim pc de kalici sorun olur mu voltaj yerine gelince güç kaynağında falan sorun olur mu voltaj düzelmeden pc yi açmak da istemiyorum kafayi yiyicem dostlar bana bi akıl verin ya seviliyorsunuz❤️

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
O tedaş 3 gün üst üste tam ben lol e başladığım da kesti. 3 gün 5x 20 dk ceza yedim.
Bugün bizde de gidiyor elektrik. Tedaş bakıyor yine sanki ışıklar saniyelik gidiyor.
sizde mi kayseride oturuyorsunuz ya? meğer ne çok insan varmış kayseride oturan :)
bu wattman sorunu çok canımı sıktı şu anda yayın izliyorum drop giriyor arada, hata aldım sanıyorum sürekli yüreğim ağzıma geliyor.
inşallah ilk ve son defa olmuştur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

elektrik gitmedi sistem kapanmadı sadece uygulamayı açarken 3-4 saniye dondu, program kapandı ve wattman hatası aldım ancak dediğim gibi son 1 haftadır elektrik sıkıntılı arada bir lamba milisaniyelik gidip geliyor farkedemiyorsunuz bile. bu dalgalanmadan olabileceğini söylediler.
@RevDeisDou bu durumda yine normal mi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sizde mi kayseride oturuyorsunuz ya? meğer ne çok insan varmış kayseride oturan :)
bu wattman sorunu çok canımı sıktı şu anda yayın izliyorum drop giriyor arada, hata aldım sanıyorum sürekli yüreğim ağzıma geliyor.
Wattman sorun değil. Wattman adı üstünde Watt-man. Radeon ayarlarındaki Overclock kısmının ismi wattman. Wattman kendini sıfırladı demek ise oradaki ayarların sıfırlandığı anlamına gelir. Kısaca afterburnerdan ayar sıfırlamak gibi.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Wattman sorun değil. Wattman adı üstünde Watt-man. Radeon ayarlarındaki Overclock kısmının ismi wattman. Wattman kendini sıfırladı demek ise oradaki ayarların sıfırlandığı anlamına gelir. Kısaca afterburnerdan ayar sıfırlamak gibi.
anladım peki her sıfırladığında oyundan atıyor mu?
bu gün çok korktum vallahi 1 defa oldu. umarım ilk ve son defa olmuştur. inşallah elektrik dalgalanması yüzünden olmuştur.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Ben Adanadayım. Kese kese bi hal olduk! Hayır pc bozulursa ödeyecek mi?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
elektrik gitmedi sistem kapanmadı sadece uygulamayı açarken 3-4 saniye dondu, program kapandı ve wattman hatası aldım ancak dediğim gibi son 1 haftadır elektrik sıkıntılı arada bir lamba milisaniyelik gidip geliyor farkedemiyorsunuz bile. bu dalgalanmadan olabileceğini söylediler.

elektrik gidiyor mu dalgalanıyor mu? farklı şeyler.
Dalgalanıyor bir kere de kesildi. Işıklar falan yanıp sönüyor bazen anlık

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben Adanadayım. Kese kese bi hal olduk! Hayır pc bozulursa ödeyecek mi?
allah allah tedaş kayseri ve civarına hizmet vermiyor mu? adana epey uzak
bu arada ödüyor :) geçen sene verdikleri elektrik saati bozulmuş kablolar erimiş birbirine temas etmiş. evdeki tüm aletler bozuldu süpürge, kombi, televizyon, çamaşır bulaşık makinesi, buzdolabı hepsinin anakartları yanmıştı. hepsini ödediler.

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Kayseri de değilim Düzce'de ancak buraya da TEDAŞ bakıyor.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
aynı şey oluyor işte :(

off inşallah hep olmaz ya çok korkuyorum çok geç ulaştım erken kaybetmek istemiyorum.
Çok takıyosun kafaya. Seneye buraya bir daha yazarım satmadıysan hala kullanıyor olacaksın çünkü

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok takıyosun kafaya. Seneye buraya bir daha yazarım satmadıysan hala kullanıyor olacaksın çünkü
inşallah. extra bir durum olmazsa en az 3 yıl kullanmam gerekiyor. asıl korkumda bu yüzden zaten 3 sene boyunca hata alarak oynayamam ben insanı bıktırır herhalde. :(

Hnnjk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Murat yavaşcan
Ben elektrik mühendisiyim. Ev eşyası vesaire çalıştırmayın yoksa çok canınız yanar. Eşyalar yanabilir özellikle voltaj da dalgalanma varsa bu büyük sorunlar açabilir.
Bulasik makinesinde ve çamaşır makinesinde sorun var kendiliginden duruyor bu voltaj muhabbetine yarin direğe baktircaz direkte sorun yoksa sorun bizdedir

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Wattman'ı biraz araştırdım , Sapphire ve AMD kartlarda görülüyormuş çoğunlukla.
Lanet olsun ki yeni aldığım kart hem AMD hem Sapphire :/

Top Bottom