Neden boş olsun araç temizleyenler için güzel cihazBoş şeyler
Görürbilgisayarda iş görürmü acaba
Bende var bundan. Çekişi güzel, sesi fazla. Bilgisayar için çekme değil de üfleme cihazları daha uygun.bilgisayarda iş görürmü acaba
Ne boş koca süpürge taşıyacak halin yok ya arabada yada sürekli süpürge aşağı inmezBoş şeyler
Görür hocambilgisayarda iş görürmü acaba
Tercih meselesi hocam ben kablolu Süpürge ile araç süpürüyordum hep sıkıntı oluyor apartmandan kablo uzat vs vs şarjlı olması baya avantajNe boş koca süpürge taşıyacak halin yok ya arabada yada sürekli süpürge aşağı inmez
Bezle tozu süpüren ilk insanİşe yaramaz ürün, elinize bez alın 10 kat hızlı ve temiz yaparsınız. Arabada kullanılacak ürün değil
Dalga geçmeden önce anlamayı tercih edebilirsin, bezle toz alınır evde almıyor musun yoksa hiç?Bezle tozu süpüren ilk insan
Hocam süpürmekten bahsediyoruz dalga geçmiyorum dalga gecen sensin bezle toz çekilir mi.Dalga geçmeden önce anlamayı tercih edebilirsin, bezle toz alınır evde almıyor musun yoksa hiç?
Bende almayı düşünüyorum ama sadece çakmaklık girişi var evde nasıl kullanılır acaba?bilgisayarda iş görürmü acaba
ben de bununla süpüreceğine al bezi eline tozları kap diyorum, zor olmasa anlamak. işe yaramaz vakum gücü düşük ürün yaptığın eylem süpürmek bile değil.Hocam süpürmekten bahsediyoruz dalga geçmiyorum dalga gecen sensin bezle toz çekilir mi.