Neler Yeni

Elektrikli Bisiklet Kiti Almak Mantıklı mı?

Xempra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baki Görkem Erdemirci
Bütçe
5
Kron FD 2000 katlanır bisikletim var. Tekerleri 20 jant diye biliyorum. Bisiklete elektrik kiti takılabilir mi? Çok yokuş yerlerde sürmeyeceğim 250w ve ya 500w yeterli olur mu? Bisiklete uygun kitlerin linklerini atarsanız sevinirim.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
ben mantıklı bulmuyorum çok az süreceğim hergün 3-5km felan diyorsan öyle mantıklı olabilir

BabaVoss7

80+ Silver
bence mantıklı bende 1000w var motosiklet gibi baya baya ama 5k bütçeyle o işe girme derim. pek kaliteli güzel bişey çıkmaz. buda her şey gibi hobi meselesi. ucuza anca bimde a101de satılanlar kadar var. piller zaten sadece min 7k tutar kaliteli olursa.

Xempra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baki Görkem Erdemirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence mantıklı bende 1000w var motosiklet gibi baya baya ama 5k bütçeyle o işe girme derim. pek kaliteli güzel bişey çıkmaz. buda her şey gibi hobi meselesi. ucuza anca bimde a101de satılanlar kadar var. piller zaten sadece min 7k tutar kaliteli olursa.
Bütçe 5k değil yanlışlıkla girmişim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20" bisiklete 500w + güzel bir pil ortalama ne kadar tutar?

BabaVoss7

80+ Silver
Bütçe 5k değil yanlışlıkla girmişim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20" bisiklete 500w + güzel bir pil ortalama ne kadar tutar?
nereden adlığına bağlı kalitesine bağlı genel olarak. trde genel olarak yan sanayi piyasası hakim gözünüze kestirirseniz 10 liradan başlar 25k ya kadar çıkar 250 ler. Ben alba firmasından aldım en azından yeri yurdu yedek parçası vs belli pili belli. Dediğim gibi biraz pahalı bi hobi 250w almaktansa direkt hazır bisiklet almak bence daha mantıklı..

Top Bottom