Neler Yeni

Elektrikli scooter önerisi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Elimde himo l2 var satmayi düşünüyorum ve model atlamak istiyorum abimde onvo x plus var cok beğendim sizce bende tercih etmeli miyim yoksa onvo x plus gibi scooter öneriniz var mı ucuzdan

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arif Dağcı
Elimde himo l2 var satmayi düşünüyorum ve model atlamak istiyorum abimde onvo x plus var cok beğendim sizce bende tercih etmeli miyim yoksa onvo x plus gibi scooter öneriniz var mı ucuzdan
Segway f2 pro

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arif Dağcı
Hocam bu benimkiyle ayni ki ama ne farkı var çekişi nasil bunun çidt çeker mi
Tek motor var seninkinden farklı olarak 1000 w arkadan itiş. Kalite olarak onvonun 2 3 gömlek üstü kolay kolay sorun çıkarmaz. Elim alet tutar ben tamir yaparım dersen onvo

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek motor var seninkinden farklı olarak 1000 w arkadan itiş. Kalite olarak onvonun 2 3 gömlek üstü kolay kolay sorun çıkarmaz. Elim alet tutar ben tamir yaparım dersen onvo
Hocam önerdiginiz markanin daha ust seviyeleri nedir peki onvo 50 ile gidiyo ben boyle hizli bisey istiyorum

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arif Dağcı
Hocam önerdiginiz markanin daha ust seviyeleri nedir peki onvo 50 ile gidiyo ben boyle hizli bisey istiyorum
Hocam gt 2 modeli var ama 80000 tl. Max g2 modeli senin onvo ile denk o da 35 i geçmiyor illa hız diyorsan onvodan başka seçenek kalmıyor

Top Bottom