Neler Yeni

Elektro gitar önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eren
Arkadaşlar ben hayvan gibi metal şarkı dinliyorum bana elektro gitar önerir misiniz? tek elektro gitar değil yanında amfi falan da önerirseniz memnun olurum :d (bu ara hiç klasik yada elektro gitar çalmadım başlangıç gitar önerilerinizi istiyorum bütcemde çokk fazla yok )

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım

Cemmll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cem mll
ben şahsen bu gitar ile 1 yıldır çalıyorum ve istediğin çoğu tonu elde edebiliyorsun manyetik çeşitliliği sayesinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben şahsen bu gitar ile 1 yıldır çalıyorum ve istediğin çoğu tonu elde edebiliyorsun manyetik çeşitliliği sayesinde
sağlamlığı konusunda hiç şüphen olmasın 11 yıl önce alınmış bir gitardı.

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
F/P bir gitar arıyorsanız Cort markasına yönelebilirsiniz. Çok kaliteli olmasa da gayet kaliteli modeller üretiyor. Öğrenmek için birebir. Daha sonra kendinizi geliştirdiğinizde Ibanez, Fender falan bakabilirsiniz. Direkman gidip de Ibanez almayın. Gitar biraz da heves işidir. Ben de aldım sonra denedim denedim baktım olmuyor hevesim kaçtı sattım :D

Bir de ne çalacağınızı bilin. Ben hardcore metal çalmak istiyorum derseniz manyetik seçiminiz humbucker olmalı.

He bir de sakın ben Slash olacam onun gibi çalacam diye düşünmeyin büyük hayal kırıklığına uğrarsınız. İlk başlarda berbat çalacaksınız ve diyeceksiniz ki hiç de şarkılardaki gibi değil. Sonra heves kaçmasın devam. Benim kaçtı işte :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F/P bir gitar arıyorsanız Cort markasına yönelebilirsiniz. Çok kaliteli olmasa da gayet kaliteli modeller üretiyor. Öğrenmek için birebir. Daha sonra kendinizi geliştirdiğinizde Ibanez, Fender falan bakabilirsiniz. Direkman gidip de Ibanez almayın. Gitar biraz da heves işidir. Ben de aldım sonra denedim denedim baktım olmuyor hevesim kaçtı sattım :D

Bir de ne çalacağınızı bilin. Ben hardcore metal çalmak istiyorum derseniz manyetik seçiminiz humbucker olmalı.

He bir de sakın ben Slash olacam onun gibi çalacam diye düşünmeyin büyük hayal kırıklığına uğrarsınız. İlk başlarda berbat çalacaksınız ve diyeceksiniz ki hiç de şarkılardaki gibi değil. Sonra heves kaçmasın devam. Benim kaçtı işte :)
öneriniz için teşekkür ederim peki cort markasından hangi modeli önerirsiniz?

öneriniz için teşekkür ederim :) <3

peki amfi olarak öneriniz var mı siz amfi kullandınız mı

Cemmll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cem mll
öneriniz için teşekkür ederim peki cort markasından hangi modeli önerirsiniz?

öneriniz için teşekkür ederim :) <3

peki amfi olarak öneriniz var mı siz amfi kullandınız mı
amfi olarak marshall:
https://www.hepsiburada.com/marshal...isi-p-HBV00000BSTD1?magaza=ESD Music Çekmeköy
kullanıyorum fakat bunlar biraz daha yenilenmiş sanırım teknolojisi eski amfiler gibi değildir ancak boyut olarak aynı

Top Bottom