Fender strat olabilir replikası bile efsane oluyor epiphone ile gipson tonları yakalayabilirsinElektro gitar alacağım ne önerirsiniz renk olarak siyah veya beyaz istiyorum
Dostum ben kardeşime şunu almıştım. Aldığım zamanda 2000 civarı bütçem vardı en uygun bunu buldum. Hep iyi yorumları vardı.Bu bütçede ikinci ele temizinden bulursan güzel modeller alabilirsin, şehrindeki ilanları araştır.
Sıfır istiyorsan bunlara bakabilirsin.
Cort G100 OPB - Open Pore Black Elektro Gitar Fiyatı
Cort G100 OPB - Open Pore Black Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'dawww.mydukkan.comEpiphone Les Paul SL Ebony Elektro Gitar Fiyatı | MyDukkan
Epiphone Les Paul SL Ebony Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'dawww.mydukkan.com
Bu da iyi bir modeldir evet, unutmuşum eklemeyi. Bütçe arttırılıp alınabilir. Gayet iyi gitardır, bir sürü incelemesi de var Youtube üzerinde.Dostum ben kardeşime şunu almıştım. Aldığım zamanda 2000 civarı bütçem vardı en uygun bunu buldum. Hep iyi yorumları vardı.
Yani kardeşim bir şey demediğine göre hala kullanıyor. Sıkıntı olsa söylerdi.Bu da iyi bir modeldir evet, unutmuşum eklemeyi. Bütçe arttırılıp alınabilir. Gayet iyi gitardır, bir sürü incelemesi de var Youtube üzerinde.
Bu nasıl başlangıç gitarı yeni başlayacağım uygun mudurBu da iyi bir modeldir evet, unutmuşum eklemeyi. Bütçe arttırılıp alınabilir. Gayet iyi gitardır, bir sürü incelemesi de var Youtube üzerinde.
Rock seviyorum başlangıç gitarı önersi lazımTavsiyem renge göre tercih yapmamak olur. Nasıl müziklerden hoşlanıyorsunuz ? Her tarza göre ayrı ağaç, ayrı manyetik tercihleri yapılmalıdır.
Rock tarzı seviyorum başlangıç önerisi lazım uygun mudur buYani kardeşim bir şey demediğine göre hala kullanıyor. Sıkıntı olsa söylerdi.
Evet, sert tonlarda şarkı çalacaksan HH manyetikleri ile tam senlik, gayet iş görür bir gitar. Ama daha yumuşak tonlarda (Duman gibi) çalacaksan pek senlik değil bu gitar.Bu nasıl başlangıç gitarı yeni başlayacağım uygun mudur
Rock tarzı seviyorum başlangıç için lazım bunlar uygun mudur https://www.mydukkan.com/cort-x100-open-pore-black-elektro-gitar-u-52156Bu bütçede ikinci ele temizinden bulursan güzel modeller alabilirsin, şehrindeki ilanları araştır.
Sıfır istiyorsan bunlara bakabilirsin.
Cort G100 OPB - Open Pore Black Elektro Gitar Fiyatı
Cort G100 OPB - Open Pore Black Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'dawww.mydukkan.comEpiphone Les Paul SL Ebony Elektro Gitar Fiyatı | MyDukkan
Epiphone Les Paul SL Ebony Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'dawww.mydukkan.com
Rock tarzı seviyorsun tamam da Rock dediğimiz tür sadece Rock diyip geçilebilecek bir şey değil ki. AC/DC de Rock, Duman da Rock yani.Rock tarzı seviyorum başlangıç için lazım bunlar uygun mudur https://www.mydukkan.com/cort-x100-open-pore-black-elektro-gitar-u-52156
AC/DCRock tarzı seviyorsun tamam da Rock dediğimiz tür sadece Rock diyip geçilebilecek bir şey değil ki. AC/DC de Rock, Duman da Rock yani.