Neler Yeni

Elektronik sigara için güvenilir site önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İlkay Ercan
Arkadaşlar iyi akşamlar, Vaporesso GTX GO 40 ile başlayıp sonrasında Smok Ipx 80’e geçtim. Şimdiyse yükseltip Vaporesso Luxe 2 cihazını almak istiyorum fakat sitelere güvenemedim önerdiğiniz bir yer mevcut mudur?

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar iyi akşamlar, Vaporesso GTX GO 40 ile başlayıp sonrasında Smok Ipx 80’e geçtim. Şimdiyse yükseltip Vaporesso Luxe 2 cihazını almak istiyorum fakat sitelere güvenemedim önerdiğiniz bir yer mevcut mudur?
Bu cihazları internetten almak çok güvensiz geliyor bana İstanbul'da yaşıyorsanız, Eminönünden ve Kadıköyden istediklerinizi bulabilirsiniz.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusufcan Koçkaya
konuyla alakasız ama neden normal sigara veya vozol değil de elektronik . ben de sigara kullanıyorum onun için soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İlkay Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyla alakasız ama neden normal sigara veya vozol değil de elektronik . ben de sigara kullanıyorum onun için soruyorum
en basit örneğini vereyim, sabah kalktığında ağzın çamur gibi olmuyor, kokmuyorsun, elin kokmuyor, dişlerin ve parmağın sararmıyor, günlük sürekli olarak paket parası vermiyorsun, tadı kullandığın aromaya göre güzel. ve sigarayı bırakmanda daha etkili ben kullandığımdan beri sigara içmiyorum onun tadından sonra sigaranın tadı kötü geliyor hatta iprenç geliyor, arkadaşlarının veya kız arkadaşının yanında dumanıyla insanlar rahatsız olmuyor içmeyenler vs varsa bu yüzden tercihim elektronik sigara. sigarayı bırakmak isteyen için gayet iyi bir şey ama benim sigarayı bırakmam değil de çeşidine göre azaltmak için bir amacım vardı duman ihtiyacımı karşılıyor extra olarak saydığım sebepleri de yaşamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu cihazları internetten almak çok güvensiz geliyor bana İstanbul'da yaşıyorsanız, Eminönünden ve Kadıköyden istediklerinizi bulabilirsiniz.
istanbul’da veya satışı olan bir yerde yaşamıyorum maalesef.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusufcan Koçkaya
koku ve diş sararma olayının olmaması güzelmiş,fakat ben sigara molası vermeyi seven birisiyim . peki maliyet olarak nasıl oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İlkay Ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
koku ve diş sararma olayının olmaması güzelmiş,fakat ben sigara molası vermeyi seven birisiyim . peki maliyet olarak nasıl oluyor
şöyle ki maliyetin coil, pil, likit olarak oluyor o da sigaraya yakın bir maliyet aylık olarak tabi tekte fazls alırsan 2-3 ay maliyetin olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Furkan Sünney

qskhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökhan küçük