Elektronik sigara için güvenilir site önerisi

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar iyi akşamlar, Vaporesso GTX GO 40 ile başlayıp sonrasında Smok Ipx 80’e geçtim. Şimdiyse yükseltip Vaporesso Luxe 2 cihazını almak istiyorum fakat sitelere güvenemedim önerdiğiniz bir yer mevcut mudur?

Arkadaşlar iyi akşamlar, Vaporesso GTX GO 40 ile başlayıp sonrasında Smok Ipx 80’e geçtim. Şimdiyse yükseltip Vaporesso Luxe 2 cihazını almak istiyorum fakat sitelere güvenemedim önerdiğiniz bir yer mevcut mudur?
Bu cihazları internetten almak çok güvensiz geliyor bana İstanbul'da yaşıyorsanız, Eminönünden ve Kadıköyden istediklerinizi bulabilirsiniz.

konuyla alakasız ama neden normal sigara veya vozol değil de elektronik . ben de sigara kullanıyorum onun için soruyorum

konuyla alakasız ama neden normal sigara veya vozol değil de elektronik . ben de sigara kullanıyorum onun için soruyorum
en basit örneğini vereyim, sabah kalktığında ağzın çamur gibi olmuyor, kokmuyorsun, elin kokmuyor, dişlerin ve parmağın sararmıyor, günlük sürekli olarak paket parası vermiyorsun, tadı kullandığın aromaya göre güzel. ve sigarayı bırakmanda daha etkili ben kullandığımdan beri sigara içmiyorum onun tadından sonra sigaranın tadı kötü geliyor hatta iprenç geliyor, arkadaşlarının veya kız arkadaşının yanında dumanıyla insanlar rahatsız olmuyor içmeyenler vs varsa bu yüzden tercihim elektronik sigara. sigarayı bırakmak isteyen için gayet iyi bir şey ama benim sigarayı bırakmam değil de çeşidine göre azaltmak için bir amacım vardı duman ihtiyacımı karşılıyor extra olarak saydığım sebepleri de yaşamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihazları internetten almak çok güvensiz geliyor bana İstanbul'da yaşıyorsanız, Eminönünden ve Kadıköyden istediklerinizi bulabilirsiniz.
istanbul’da veya satışı olan bir yerde yaşamıyorum maalesef.

koku ve diş sararma olayının olmaması güzelmiş,fakat ben sigara molası vermeyi seven birisiyim . peki maliyet olarak nasıl oluyor

Elimde sıfıra yakın vopoo argus pro mevcut isteyene uygun fiyata bırakabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,588
Üyeler
174,398
Son üye
Ahmetc06
Geri