ne için alıcaksınız sigara yerine mi nargile içimi miDaha önce hic sigara veya elektronik sigara kullanmadım , İlk olacak yani.Dusuk bütçeli olursa daha iyi olur beğenmezsem bırakırım en azından.
dl çekim cihaz lazım o zaman nord 4 başlangıç için iyi olur tam dl değil amaNargile
dl çekim cihaz lazım o zaman nord 4 başlangıç için iyi olur tam dl değil ama
aynenBu muxurSmok Nord 4 - Elektronik Sigara
Smok Nord 4 , tüm cihazın performansı ve avantajlarından tam anlamıyla yararlanabilen, çok yönlü yeteneklere sahip sembolik bir pod sistem kitidir, Nord 4 ile hemen tanışın.www.esigarasemti.com
zararı var ama bağımlılık yapar mı bilmiyorumPeki bilmediğimden soruyorum.Zararli mıdır? Ya da bağımlılık yapar mı? Niktonsjz istiyordum.
Bağımlılık yapmıyor. Likit olarak bigboss öneririm. Nikotin oranı 0.3mg oranını geçmesin.Peki bilmediğimden soruyorum.Zararli mıdır? Ya da bağımlılık yapar mı? Niktonsjz istiyordum.
nikotin çok düşükte olsa oluyor zararlı bağımlılıkta yapıyoPeki bilmediğimden soruyorum.Zararli mıdır? Ya da bağımlılık yapar mı? Niktonsjz istiyordum.
yapıyorBağımlılık yapmıyor. Likit olarak bigboss öneririm. Nikotin oranı 0.3mg oranını geçmesin.
Nikotin oranını o yüzden söylemedim. Boğaza vurumu çok olursa nargile içimi olmaz.nikotin çok düşükte olsa oluyor zararlı bağımlılıkta yapıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapıyor