Elementary Os İşletim Sistemi Hakkında Bazı Sorular

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,657
Konu Yanlış Yerde Olabilir Nereye Açıcagımı Bilemedim.

Soruya Gelirsek Elementary Os Sistemi Kaç Adet Uygulama Destekliyor Bunun Hakkında Bir Makale Atabilecek Varmı Ben Araştırdım Ama bulamadım.

Kaç adet mi? Dünyada milyonlarca uygulama var hangi birini sayalım?

Hoca Bunun Uygulama Desteğini Sordu.
Uygulama destekliyor desek. Wine ile Windows uygulamalarını da çalıştırabilirsin ama ne kadar stabil bilmiyorum. Onun dışında uygulama sıkıntısı yaşatmaz. Wine genelde oyunlarda stabillik sorunu veriyor o da çözülebilir şeyler.

Uygulama destekliyor desek. Wine ile Windows uygulamalarını da çalıştırabilirsin ama ne kadar stabil bilmiyorum. Onun dışında uygulama sıkıntısı yaşatmaz. Wine genelde oyunlarda stabillik sorunu veriyor o da çözülebilir şeyler.
Ödev Bu Öneri İsteme Konusu Değil Hocaya Bu Olmaz Pop Os Anlatıyım Diyemem Kendi Mağazasında Kaç Adet Uygulama Var Tarzından Başka Sistemlerde Değil.

Ödev Bu Öneri İsteme Konusu Değil Hocaya Bu Olmaz Pop Os Anlatıyım Diyemem Kendi Mağazasında Kaç Adet Uygulama Var Tarzından Başka Sistemlerde Değil.
Elementary Os ubuntu tabanlı bir işletim sistemi. Gerçekten bu soru windows kaç uygulama destekliyor gibi bir soru. Debian tabanlı bir linux kaç uygulama destekliyorsa Elementary Os de o kadar destekliyordur.

Elementary Os ubuntu tabanlı bir işletim sistemi. Gerçekten bu soru windows kaç uygulama destekliyor gibi bir soru. Debian tabanlı bir linux kaç uygulama destekliyorsa Elementary Os de o kadar destekliyordur.
Tm buldum marketindeki uygulamaların kaç tane olduğunu.
Ve bunu ben değil hoca soruyor ve slayt taki bir konuydu buda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,736
Üyeler
192,486
Son üye
pckolik.com.tr
Geri