Uygulama destekliyor desek. Wine ile Windows uygulamalarını da çalıştırabilirsin ama ne kadar stabil bilmiyorum. Onun dışında uygulama sıkıntısı yaşatmaz. Wine genelde oyunlarda stabillik sorunu veriyor o da çözülebilir şeyler.Hoca Bunun Uygulama Desteğini Sordu.
Ödev Bu Öneri İsteme Konusu Değil Hocaya Bu Olmaz Pop Os Anlatıyım Diyemem Kendi Mağazasında Kaç Adet Uygulama Var Tarzından Başka Sistemlerde Değil.Uygulama destekliyor desek. Wine ile Windows uygulamalarını da çalıştırabilirsin ama ne kadar stabil bilmiyorum. Onun dışında uygulama sıkıntısı yaşatmaz. Wine genelde oyunlarda stabillik sorunu veriyor o da çözülebilir şeyler.
Elementary Os ubuntu tabanlı bir işletim sistemi. Gerçekten bu soru windows kaç uygulama destekliyor gibi bir soru. Debian tabanlı bir linux kaç uygulama destekliyorsa Elementary Os de o kadar destekliyordur.Ödev Bu Öneri İsteme Konusu Değil Hocaya Bu Olmaz Pop Os Anlatıyım Diyemem Kendi Mağazasında Kaç Adet Uygulama Var Tarzından Başka Sistemlerde Değil.
Tm buldum marketindeki uygulamaların kaç tane olduğunu.Elementary Os ubuntu tabanlı bir işletim sistemi. Gerçekten bu soru windows kaç uygulama destekliyor gibi bir soru. Debian tabanlı bir linux kaç uygulama destekliyorsa Elementary Os de o kadar destekliyordur.