Neler Yeni

Android Elimde aynı telefondan 2 tane var

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar elimde 2 tane Huawei P10 Lite var. Benimkisi 12 Ocak 2018'de alındı, teyzeminki de Mart 2018'de alındı, şimdi benim bu kullandığım telefonda pubg mobile ilk çıktığı zaman deli gibi oynandı, 4 yıldır kısacası benim bu telefonumun görmediği oyun kalmadı ve bataryası bana yetmiyor, teyzeminki ise sadece facebook twitter ve watpadd gibi uygulamalar kullandı, hiç oyun oynamadı. Bunları sokabileceğim bir performans testi var mı?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Manuel olarak test edebilirsin (aynı anda uygulama vs açarak) ya da antutu testine sok bakalım hangi cihaz daha çok yorulmuş :)

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Yorulma testini sadece bataryaya yapabilirsin. Ve şarja takma profiline ve kullandığın sıcaklığının profiline göre değişir.

Eğer cayır cayır oyun oynadıysan ama şarja %50 oldumu taktıysan ve ısıtmadıysan telefonu öbür telefonla benzer çıkar.

Sadece bataryayı test edebilirsin.

Tavsiyem 2 cihazıda soğuk bir yüzeye koy (tercihen balkonun soğuk mermer yüzeyleri. Buradan iki cihazında soğuk kalmasını sağlayarak aynı şartlarda değerlendirirsin. Antutu kullanabilirsin.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorulma testini sadece bataryaya yapabilirsin. Ve şarja takma profiline ve kullandığın sıcaklığının profiline göre değişir.

Eğer cayır cayır oyun oynadıysan ama şarja %50 oldumu taktıysan ve ısıtmadıysan telefonu öbür telefonla benzer çıkar.

Sadece bataryayı test edebilirsin.

Tavsiyem 2 cihazıda soğuk bir yüzeye koy (tercihen balkonun soğuk mermer yüzeyleri. Buradan iki cihazında soğuk kalmasını sağlayarak aynı şartlarda değerlendirirsin. Antutu kullanabilirsin.
Benimkisi günde 3 defa şarja giriyor hocam. Teyzemin telefonu hiç sıfırlanmadı, benimkisini 2 defa sıfırladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teyzemin şarj soketi bozulmuştu onu değiştirmişti sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangisi daha iyiyse onu kullanıcam.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Bataryasını değiştirirsen iki cihazında aynı performansta çalışır. (Ha birde depolama belki yıpranmıştır ama gerçi normalden bir tık yavaş çalışır zaten.)

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,066
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim telefonum 54201 çıktı teyzeminki 54203 :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,856
Üyeler
168,045
Son üye
akif1844
Top Bottom