Yardım Elimde ki ekipmanları ne kadara satabilirim?

Swerv

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,238
arkadaşlar yeni ekipmanlara geçeceğim için bunları elden çıkaracağım bir süre içerisinde.

klavye : apex pro tkl 2 yıl kullanıldı her tuşu sorunsuz çalışıyor yazılımında bir problem yok. Hasar almadı/su vs. hiç bir şekilde fiziksel hasar almadı.
mouse : logitech superlight : mouseun makro tuşlarının alt kısmında boya aşınması var + mouse'un orta tekerleği düzgün çalışmıyor yukarı çıkacağım zaman aşağı, aşağı çıkacağım zaman yukarı atıyor. Tıklamalarında bir sorun yok, sesinde de bir sıkıntı yok. 1.5 yıl kullanıldı

mousepad : para edeceğini düşünmüyorum, steelseries rgb 90x40 mousepad (rgb'si bozuk, düz mousepad olarak kullanıyorum.) 5 sene kullandım zaten vakitini çoktan doldurdu.

klavye harici pek para edeceğini sanmıyorum, kılçıksız tek ürün klavye. hepsini kaça satarım ayrı ayrı kaça satarım?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Bilmem ama isimleri güzel bişeye benziyor
Ben daha çok sistemden anlarım 🙃

Ben apex pro tklyi 3500'e ilana koymuştum uzun süredir satılmadı.

Ben apex pro tklyi 3500'e ilana koymuştum uzun süredir satılmadı.
eş dosta 3000₺ ye satmayı düşünüyorum. prism keycapslerde var, bunlara 750-1000₺ fiyat ekleyip klavyeyle dahil olmak üzere satmak mantıklı mı? yoksa bende kalsın mı? wraith w75 klavyeye geçeceğim.

eş dosta 3000₺ ye satmayı düşünüyorum. prism keycapslerde var, bunlara 750-1000₺ fiyat ekleyip klavyeyle dahil olmak üzere satmak mantıklı mı? yoksa bende kalsın mı? wraith w75 klavyeye geçeceğim.
Aynı durumdayız; ben de PrismCaps'li satıyorum ama benimkinde ekran yanması var. Prismcapsler çok kaliteli bence tut modifiyede falan kullanırsın

Son düzenleme:
hocam bende izmir bornovada oturuyorum yok mu şöyle satabileceğimiz birisi ya :D
:D Şu an satmak baya sıkıntı ama Parolapara + iyzico kampanyasıyla bisürü kişi gaminggenden falan çok uyguna klavye, mouse kaptı. Bundan sonrası ne olur bilmiyorum.

Geri