Yardım Elimde ki ekipmanları ne kadara satabilirim?

Swerv

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,238
arkadaşlar yeni ekipmanlara geçeceğim için bunları elden çıkaracağım bir süre içerisinde.

klavye : apex pro tkl 2 yıl kullanıldı her tuşu sorunsuz çalışıyor yazılımında bir problem yok. Hasar almadı/su vs. hiç bir şekilde fiziksel hasar almadı.
mouse : logitech superlight : mouseun makro tuşlarının alt kısmında boya aşınması var + mouse'un orta tekerleği düzgün çalışmıyor yukarı çıkacağım zaman aşağı, aşağı çıkacağım zaman yukarı atıyor. Tıklamalarında bir sorun yok, sesinde de bir sıkıntı yok. 1.5 yıl kullanıldı

mousepad : para edeceğini düşünmüyorum, steelseries rgb 90x40 mousepad (rgb'si bozuk, düz mousepad olarak kullanıyorum.) 5 sene kullandım zaten vakitini çoktan doldurdu.

klavye harici pek para edeceğini sanmıyorum, kılçıksız tek ürün klavye. hepsini kaça satarım ayrı ayrı kaça satarım?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Bilmem ama isimleri güzel bişeye benziyor
Ben daha çok sistemden anlarım 🙃

Ben apex pro tklyi 3500'e ilana koymuştum uzun süredir satılmadı.

Ben apex pro tklyi 3500'e ilana koymuştum uzun süredir satılmadı.
eş dosta 3000₺ ye satmayı düşünüyorum. prism keycapslerde var, bunlara 750-1000₺ fiyat ekleyip klavyeyle dahil olmak üzere satmak mantıklı mı? yoksa bende kalsın mı? wraith w75 klavyeye geçeceğim.

eş dosta 3000₺ ye satmayı düşünüyorum. prism keycapslerde var, bunlara 750-1000₺ fiyat ekleyip klavyeyle dahil olmak üzere satmak mantıklı mı? yoksa bende kalsın mı? wraith w75 klavyeye geçeceğim.
Aynı durumdayız; ben de PrismCaps'li satıyorum ama benimkinde ekran yanması var. Prismcapsler çok kaliteli bence tut modifiyede falan kullanırsın

Son düzenleme:
hocam bende izmir bornovada oturuyorum yok mu şöyle satabileceğimiz birisi ya :D
:D Şu an satmak baya sıkıntı ama Parolapara + iyzico kampanyasıyla bisürü kişi gaminggenden falan çok uyguna klavye, mouse kaptı. Bundan sonrası ne olur bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,170
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri