2.5K144hz 24 inc acer kq241 monitör kaça satılır?
taş çatlasın 1800 2k veririm alacak olsa çerçeveye baksana leş gibi 144hz diye alıp masama koymam şahsen az daha biriktirip 3 4k ya alırım acelesi olan yine alırda
Reis cidden kötü hem ayağı hem çerçevesi ben 3K ya 1 sene garantili VG249Q veriyordum mesela.taş çatlasın 1800 2k veririm alacak olsa çerçeveye baksana leş gibi 144hz diye alıp masama koymam şahsen az daha biriktirip 3 4k ya alırım acelesi olan yine alırda
olabilir nasip belli olmuyor gidebilirReis cidden kötü hem ayağı hem çerçevesi ben 3K ya 1 sene garantili VG249Q veriyordum mesela.
Bunun ederi 2K beklerse satılır gibime geldi çünkü 2.5K ya 75HZ 100HZ yazan da var.Ve alıcı sı da var.
Aga bilmeyen adam alıyor işte gezinirken BenQ buldum mesela 144Hz bilen adamda onları alıyorolabilir nasip belli olmuyor gidebilir
Bu forumdan birinin o fiyata alacağını sanmıyorum.Alan varsa 2500tl satılık istanbul avrupa yakası
KatılıyorumBu forumdan birinin o fiyata alacağını sanmıyorum.
Adamlar 75hz 27 inc monitöre 4-5bin tl yazmışlar benim yazdığım fiyat normalBu forumdan birinin o fiyata alacağını sanmıyorum.
Panel kalitesi marka kalitesi gibi etkenler var.Adamlar 75hz 27 inc monitöre 4-5bin tl yazmışlar benim yazdığım fiyat normal