Uzun vade için altın kısa vade için dolar hocamElimde 5-10 bin gibi bir miktar var bunu daha da arttırmak için ne yapılabilir? (çalışmak hariç) Uyguna sıfır ürün yakalayıp ikinci elden sıfır şekilde aldığımdan daha yüksek bir fiyata satabilir miyim?
Altın alElimde 5-10 bin gibi bir miktar var bunu daha da arttırmak için ne yapılabilir? (çalışmak hariç) Uyguna sıfır ürün yakalayıp ikinci elden sıfır şekilde aldığımdan daha yüksek bir fiyata satabilir miyim?
Altın ile enflasyon karşısında paranın değerini korursun biraz sadece, paran artmaz.Altın al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiziksel
Biliyom, coine basıp hepsini kaybetmekten daha iyidirAltın ile enflasyon karşısında paranın değerini korursun biraz sadece, paran artmaz.
5-10k'ya ne alabilir iphone olarakiPhone al, her zaman degeri yükseliyor.
Hocam bence dolar altın vs girme bizim ülkemizde bunlar düşsede fiyatların yükseldiğini gördük bunun yerine ürün alman daha mantıklı iyi bildiğin bı iş in malzemelerini al sat yapabilirsin fakat böyle para kazanmak istiyosan internetten piyasanın altında indirimde al8p bekletip satabilirsinElimde 5-10 bin gibi bir miktar var bunu daha da arttırmak için ne yapılabilir? (çalışmak hariç) Uyguna sıfır ürün yakalayıp ikinci elden sıfır şekilde aldığımdan daha yüksek bir fiyata satabilir miyim?
Hisse satan yerlerden artıcağını düşündüğün firmalara yatırım da yapabilirsin ama ürün daha çok tavsiye ederimHocam bence dolar altın vs girme bizim ülkemizde bunlar düşsede fiyatların yükseldiğini gördük bunun yerine ürün alman daha mantıklı iyi bildiğin bı iş in malzemelerini al sat yapabilirsin fakat böyle para kazanmak istiyosan internetten piyasanın altında indirimde al8p bekletip satabilirsin
Coine bas diye bir şey demedimBiliyom, coine basıp hepsini kaybetmekten daha iyidir
Sen dedin diye bir şey de ben demedim. Örnek verdim.Coine bas diye bir şey demedim