ali.deniz176
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Elimde bir miktar para var. Parayı nereye yatırırsam kârım olur? Bu işlerden çok anlamam. Parayı değerlendirme yollarını anlatacak birisi var mı?
Nelere al sat yapabilirim?al-sat yaparak değerlendirebilirsin. en mantıklısı bu bence.
Para bayram harçlığı fan geldi. Parayı biryere yatırıp katlamak istiyorum. Tabi böyle bir şey varsa.O bir miktar kazancı sağladığın kaynağa yatırım yaparak gelirini yükseltme amacı ile değerlendirebilirsin.
adam gibi miktarı yazElimde bir miktar para var. Parayı nereye yatırırsam kârım olur? Bu işlerden çok anlamam. Parayı değerlendirme yollarını anlatacak birisi var mı?
Kb biraz geç cevap vermiş oldum. 10 bin TL var şu anda 15i bulur. Nereye yatırabilirim bu parayı?adam gibi miktarı yaz![]()
Bn nakit bekletiyorum bir kısmını inş çok kaybım olmaz yaeuro öneririm 1.2 olcak gibi dolar karşısında tavsiye değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde TL euro karşısında değer kaybetmesi artar gibi
yüksek paralar var ise yarı euro yarı dolar belki sterlin falan
sterlin var bende iyi kazandırdı
22 ken aldım 32 oldu bu nasıl ekonomi![]()
kaç tl yatırcan öneri vereyim ama dolar 12 olursa tekrar karışmamBn nakit bekletiyorum bir kısmını inş çok kaybım olmaz ya
hindistan rupisi >kaç TL yatırcan öneri vereyim ama dolar 12 olursa tekrar karışmam
rte yaparmı yapar 10 TL olcak dolar 1100 dolar maaş gelcek bize ekonmi 3.2 trilyon dolar olcak ytd
kimi kandırıyorum
bu arada sterlin 38 olur tahminim euro 33 dolar 32 31 falan
Tl bekletmemen senın ıcın ıyı olur gibiBn nakit bekletiyorum bir kısmını inş çok kaybım olmaz ya
Kısa vadede istersen dolar euro olabilir uzun vadede istersen altın olabilir . Ben 1 ay önce 1400de 40 bin tl ye altın almıştımNelere al sat yapabilirim?
Para bayram harçlığı fan geldi. Parayı biryere yatırıp katlamak istiyorum. Tabi böyle bir şey varsa.