işlemci tr piyasasında pek olmadığı için pahalı gelebilir net fiyatları. Ancak gamegarajda özelleştirme seçeneklerinde var ve 3500x den 20-30 TL daha ucuz. Yani bu demek oluyor ki max 1k ederi. Anakart 495 TL 0 ı. 2x ram 600 TL diyebiliriz (Gaming Gecesinde daha ucuza alınıyor ancak 3200 mhz olduğu için 600 TL dedim.) SSD bana kalırsa beş para etmez ancak 430 TL gibi piyasası. Sharkoonun 650 80+ psu ları 350 civarı 550 w olanıda olsun en baba 300 TL pek bulunmuyor ancak ortalama fiyat verdim. Bir de meşhur bir gpu var bulunmuyor ancak 0 ı 1800 TL civarı idi en son satılırken. 1900 diyelim ona hadi(ASLA ETMEZ bu arada. 1660s alınıyor o paralara(yaklaşık).) 4725 TL Gibi bir para yapıyor. Yani bide 0 fiyatı bu dediklerim hep. Bu ürünlerin kullanılmış olduğu gerçeğini hesaba katarsanız. Ki 0 ı bile bu para etmez 4900 e taş gibi aquaris 5 an toplanıyor 1660 s li ve sorunsuz SSD li en azından ve Kasada dahil içinde. Bu arkadaşın sisteminde kasada yok. Şimdi Siz bu sistemin 2.elde bu haline Gidipte 5000 derseniz. Yarın öbür gün letgodaki dolandırıcılar konu başlıklarında bu arkadaşıda görürüz. Bu sistemin 2.ele düşmesinden ötürü %15 değer kaybetmiş sayarsanız 4000 TL yapıyor sistem. Ki SSD sorunlu bir ssd bela bir ssd öyle bir ayrıntıda var. Sisteminin edeceği para bana kalırsa 3500 TL ancak. Ama 4000 TL ye satarsanda kimseye kazık atmış olmazsın. Burda gelip şişiren arkadaşlara bakma sen dostum. Ortalama 5000 TL ye kasa içinde daha iyi ekran kartlı daha yi psu lu daha iyi SSD li sistem dizmek mümkün sonuçta.
@Theking bana neden kızgın atıyorsun derdin ne gerçekleri söylemem mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Theking bana neden kızgın atıyorsun derdin ne gerçekleri söylemem mi ?