- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanane benim profilimden ! Boş yapma! Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.profilinle kaliten doğru orantılı ilerliyor sanki
Sanane benim profilimden ! Boş yapma! Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.profilinle kaliten doğru orantılı ilerliyor sanki
Sevgili @Caner Kösedağ ;
Bundan sonra konuşmalarınıza dikkat ederseniz iyi olur.
Haşmetli üstad tabii ki espri yapabiliyordur.
Çıkarsa gölgesinde mangal partisi verilir.
O kadar haşmetli bir insan kendisi.
Bip utanmasa tc kimlik nomu bile alacak.Yüce Harun hazretleri, övgüleriniz için teşekkür ederim. İleride çok ihtiyacım olacak. Çıktığımda ağzınızın tükürüklerinde güzelce kayacak bir köfte yapacağım. Bu köfteyi fırından yeni çıkmış, ısırınca katırt diye ses gelecek bir ekmeğin içine koyup soğana boğacağım. Ekmek ile birlikte sizide biberli soğana boğacağım. Akabinde yüce efendimis, size klas bir kadeh içinde Red Bull vereceğim. Ve zevkten dört köşe olup 4. boyuta geçeceksiniz.
Şaka bir yana insanların Türk ürünü konusundaki ısrarını anlamıyorum, anlayamıyorum. Yahu arkadaşım ürün Türk bile olsa sen onu elin gevurunun programlama / yazılım dili ile yapıyorsun. İç giyimlerdeki donlarda bile İtalyan bayrağı var.
OHA! İçindeki öfkeye bak la! O öfkeyle ben 1 yıl boyunca nükleer santral çalıştırırım.Yüce Harun hazretleri, övgüleriniz için teşekkür ederim. İleride çok ihtiyacım olacak. Çıktığımda ağzınızın tükürüklerinde güzelce kayacak bir köfte yapacağım. Bu köfteyi fırından yeni çıkmış, ısırınca katırt diye ses gelecek bir ekmeğin içine koyup soğana boğacağım. Ekmek ile birlikte sizide biberli soğana boğacağım. Akabinde yüce efendimis, size klas bir kadeh içinde Red Bull vereceğim. Ve zevkten dört köşe olup 4. boyuta geçeceksiniz.
Sen cidden o resmi Treyarch tan vazgeçiyorsun.İç giyimlerdeki donlarda bile İtalyan bayrağı var.
konuş zülfikar abiYüce Harun hazretleri, övgüleriniz için teşekkür ederim. İleride çok ihtiyacım olacak. Çıktığımda ağzınızın tükürüklerinde güzelce kayacak bir köfte yapacağım. Bu köfteyi fırından yeni çıkmış, ısırınca katırt diye ses gelecek bir ekmeğin içine koyup soğana boğacağım. Ekmek ile birlikte sizide biberli soğana boğacağım. Akabinde yüce efendimis, size klas bir kadeh içinde Red Bull vereceğim. Ve zevkten dört köşe olup 4. boyuta geçeceksiniz.
Şaka bir yana insanların Türk ürünü konusundaki ısrarını anlamıyorum, anlayamıyorum. Yahu arkadaşım ürün Türk bile olsa sen onu elin gevurunun programlama / yazılım dili ile yapıyorsun. İç giyimlerdeki donlarda bile İtalyan bayrağı var.
konuş zülfikar abi
Musti gel buraya @LecterAdım Zülfikar değil. Eski Nickim Zülfiqar12 idi. Tıpkı Lecter'ın eski nickinin Delal35 olup, gerçek adının Musti olması gibi. (Mustafa)
Şaka yabtım direkt gizli sekmede kaçak çayLNa alksödhajnsdasd
Sahte numara ile mi kullanıyorsun?
VPN olmadan güzel bulunmuyoŞaka yabtım direkt gizli sekmede kaçak çay