Kardeşim Harun mu aç kapıyı mahkemeden tebligat geldi
aynen öle :KEKW:Aga saçmalama ya.
Hiç tartışıcak havada değilim.
Şimdi olayı oraya nasıl bağladın.
Tamam bu durumda olmamızın sebebi başka partiler.
Muazzam reisimiz tek suçlu değil ondan daha iyi yönetecek yoktur he tamam
signalden güvenli bir uygulama yok açık kaynaklı bir yazılım bilgi ççalamazlar çalarlarsa anlaşılır whatsap ın kullandığı uçtan uca şifrelemeyi onun yazılımcıları yazdı paraya ihtiyacı ook çünkü vakıff bağışlarıyla vbarlığını sürdürüyor kendi yaptığı bulutu kullanıyor ve buluta da şifreleme ile kaydediyor en iyisi vallaTelegramında pek güvenli olduğu söylenemez. WP kadar olmasa da , baya veri topluyor. Ancak wp daha kullanışlı. Bugün biriyle görüştüğünde "Tamamdır , sana SMS atacağım" demek yerine "Tamamdır , Watzaptan yollarım reis" diyor.
@kaplanharun @5x_d4emon @epica59 @rdeMStakeN @ELECTUSErdoğan tebligat yollamaz. Rıza Kayaalp'i yollar direkt.
Ne alıyorsan bırak! Eksikliği daha çok ilerletiyor.boş @Caner Kösedağ sen plat olmak için bi konu aç ben sana yardım ederim merak etme böyle "MİLLİYETÇİ" gibi gözükmeye gerek yok
ilk değil@kaplanharun @5x_d4emon @epica59 @rdeMStakeN @ELECTUS
Arkadaşlar treyarch da şaka yapabiliyormuş. Kıyamet yakın!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alıyorsan bırak! Eksikliği daha çok ilerletiyor.
ya de git işine kırıldım akşam akşamSevgili @Caner Kösedağ ;
Bundan sonra konuşmalarınıza dikkat ederseniz iyi olur.
Haşmetli üstad tabii ki espri yapabiliyordur.
Çıkarsa gölgesinde ma gal partisi verilir.
O kadar haşmetli bir insan kendisi.
öyle demeyin ya ben seviyorum bu adamı her ne kadar benimle hiç konuşmasa çok soğuk davransa da iyi adam o da yardımcı olmaya çalışıyor.Sevgili @Caner Kösedağ ;
Bundan sonra konuşmalarınıza dikkat ederseniz iyi olur.
Haşmetli üstad tabii ki espri yapabiliyordur.
Çıkarsa gölgesinde ma gal partisi verilir.
O kadar haşmetli bir insan kendisi.
profilinle kaliten doğru orantılı ilerliyor sankiNe alıyorsan bırak! Eksikliği daha çok ilerletiyor.