T.P.G.
80+ Titanium
Kardeşim Microsoft ve MAC OS'ta ABD taraflı kullanma o zaman.@kaplanharun Telegram da Rusya ile anlaşmalı.
Kardeşim Microsoft ve MAC OS'ta ABD taraflı kullanma o zaman.@kaplanharun Telegram da Rusya ile anlaşmalı.
da.sdö.asöda.lsdöaBabannem bile yüklemiş
Banane aga tayyibe gideceğine putine gitsin bilgilerim@kaplanharun Telegram da Rusya ile anlaşmalı.
Banane aga tayyibe gideceğine putine gitsin bilgilerim
@Caner Kösedağ diyor yetmez mi?Kim diyor endonezyada en çok, çinde hindistanda 3. falan olduğunu?
Piyasada mevcut oyunlar ile sorunsuz çalışacak tek ürün Windows ve biz de bu tekele uymak zorundayız. Karşılaştırma saçma.Kardeşim Microsoft ve MAC OS'ta ABD taraflı kullanma o zaman.
Reisim hesabı putine kitlemiş.
Yabancı bi istatistik sitesi vardı adını unuttum. Tüm ülkelerdeki en çok indirilen uygulamaları gösteriyor.Kim diyor endonezyada en çok, çinde hindistanda 3. falan olduğunu?
Değil kardeşim değil.Piyasada mevcut oyunlar ile sorunsuz çalışacak tek ürün Windows ve biz de bu tekele uymak zorundayız. Karşılaştırma saçma.
Bizle yetinmiyor adam.Reisim hesabı putine kitlemiş.
Helal olsun en büyük başarısı.
maraş dondurmasının yerini tutamaz
yo alakası yokk saçmalıktan ibaret artık boş konuşmaya başladın yanlış bilgilendirmeden ban almalısın bence whatsappta tekel öncelikle yurt dışıı ile iletişime geçerken kimse bip kullanmıyo (büyük ülkeler) sobnrasında whatsapın şifrelemesi bipte yok bip açık kaynaklı bir mesajlaşma uygulaması geğil benim ülkem bilşgilerimi bana karşı çok falza kullanır saçmalıksınız ciddenPiyasada mevcut oyunlar ile sorunsuz çalışacak tek ürün Windows ve biz de bu tekele uymak zorundayız. Karşılaştırma saçma.