Hepra
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Saraylar böyle böyle yapılıyor krdşm. İdare etmeden olmuyor.Reisim hesabı putine kitlemiş.
Helal olsun en büyük başarısı.
Saraylar böyle böyle yapılıyor krdşm. İdare etmeden olmuyor.Reisim hesabı putine kitlemiş.
Abi ne kullanıyorsun şu anda?Kullanmam bütün izinleri istiyor
o kadarda bartmayalım istersen bu durumda olmamızın tek sorumlusu erdoğan değil geçmişte de böyleydik hala böyleyiz hatta geçmişe nazaran daha önemsiz sıkıntılarımız var.Reisim hesabı putine kitlemiş.
Aynen kardeşim PTT kargo aç kapıyıAynen kardeşim tüm verilerimiz yüce sultanımızın elinde olsun
Bu durumda olmamızın sebebi erdoğan ve erdoğan gibiler.o kadarda bartmayalım istersen bu durumda olmamızın tek sorumlusu erdoğan değil geçmişte de böyleydik hala böyleyiz hatta geçmişe nazaran daha önemsiz sıkıntılarımız var.
Telefonun istediği izinleri az bulmuştum. Abi sen böyle deyince kontrol ettim Google Play Store uygulama açıklaması aşağısından uygulama izinlerine baktım. Cidden fazlaymış. Tam ne dediysem boş.Kullanmam bütün izinleri istiyor
ama bunu partiye bağlamamak lazım diğer parti hükümete geçse çok bir şey değişmez hatta daha kötü bile olabilir. tamamen şahsi fikrim mewzu olmasın.Bu durumda olmamızın sebebi erdoğan ve erdoğan gibiler.
Kardeşim Harun mu aç kapıyı mahkemeden tebligat geldiBu durumda olmamızın sebebi erdoğan ve erdoğan gibiler.
yüce diktatörümüzün eline gitsin tüm bilgilerimiz ben bu hükümete gerçekten gıcık olmaya başladığım zmaan şu zamandırBu durumda olmamızın sebebi erdoğan ve erdoğan gibiler.
Telegramında pek güvenli olduğu söylenemez. WP kadar olmasa da , baya veri topluyor. Ancak wp daha kullanışlı. Bugün biriyle görüştüğünde "Tamamdır , sana SMS atacağım" demek yerine "Tamamdır , Watzaptan yollarım reis" diyor.Bip dandik uygulama.
Telegram kullanıyorum wp de kalitesiz.
Doğru düzgün dosya paylaşımı bile yok.
Telegram kadar detaylısı yok.
Aga saçmalama ya.ama bunu partiye bağlamamak lazım diğer parti hükümete geçse çok bir şey değişmez hatta daha kötü bile olabilir. tamamen şahsi fikrim mewzu olmasın.