Elin adamı bile BİP kullanıyor,biz kullanmıyoruz!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reisim hesabı putine kitlemiş.
Helal olsun en büyük başarısı.
o kadarda bartmayalım istersen bu durumda olmamızın tek sorumlusu erdoğan değil geçmişte de böyleydik hala böyleyiz hatta geçmişe nazaran daha önemsiz sıkıntılarımız var. :)

Türk ürünü kullanmak daha kötü. Devlet ISP'leri bile kontrol altına almış bulunmakta. Hepinizin Web aktivitesini takip ediyor devlet. Buna önlem olarak DoT ve DoH var. Bu konuda NextDNS öneririm. Ücretsiz olaraksa Cloudflare DNS'i tercih edebilirsiniz. Lakin en iyi tercih NextDNS olacaktır.

Mesajlaşma uygulaması olarak Signal'ı kullanın. Gizlilik bağlamında açık kaynak olduğundan, aklınızda en ufak bir şüphe kalmasın. Ayrıca güvenlik konusunda tamamen şifreleme sağlamakta.

o kadarda bartmayalım istersen bu durumda olmamızın tek sorumlusu erdoğan değil geçmişte de böyleydik hala böyleyiz hatta geçmişe nazaran daha önemsiz sıkıntılarımız var. :)
Bu durumda olmamızın sebebi erdoğan ve erdoğan gibiler.

Kullanmam bütün izinleri istiyor
Telefonun istediği izinleri az bulmuştum. Abi sen böyle deyince kontrol ettim Google Play Store uygulama açıklaması aşağısından uygulama izinlerine baktım. Cidden fazlaymış. Tam ne dediysem boş.

Signal adamdır.

ama bunu partiye bağlamamak lazım diğer parti hükümete geçse çok bir şey değişmez hatta daha kötü bile olabilir. tamamen şahsi fikrim mewzu olmasın.

yüce diktatörümüzün eline gitsin tüm bilgilerimiz ben bu hükümete gerçekten gıcık olmaya başladığım zmaan şu zamandır
kendini Atatürkle eş görüyor hadi buna bir şey demiyorum katarın adamını koymak nedir ahlaksız mısın nesin ya

Bip dandik uygulama.
Telegram kullanıyorum wp de kalitesiz.
Doğru düzgün dosya paylaşımı bile yok.
Telegram kadar detaylısı yok.
Telegramında pek güvenli olduğu söylenemez. WP kadar olmasa da , baya veri topluyor. Ancak wp daha kullanışlı. Bugün biriyle görüştüğünde "Tamamdır , sana SMS atacağım" demek yerine "Tamamdır , Watzaptan yollarım reis" diyor.

boş @Caner Kösedağ sen plat olmak için bi konu aç ben sana yardım ederim merak etme böyle "MİLLİYETÇİ" gibi gözükmeye gerek yok

ama bunu partiye bağlamamak lazım diğer parti hükümete geçse çok bir şey değişmez hatta daha kötü bile olabilir. tamamen şahsi fikrim mewzu olmasın.
Aga saçmalama ya.
Hiç tartışıcak havada değilim.
Şimdi olayı oraya nasıl bağladın.
Tamam bu durumda olmamızın sebebi başka partiler.
Muazzam reisimiz tek suçlu değil ondan daha iyi yönetecek yoktur he tamam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,450
Üyeler
185,729
Son üye
infaz