Neler Yeni

Elite Dangerous Odyssey Oyun Arkadaşı

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Arkadaşlar bir iki gün önce Elite Dangerous Odyssey aldım ve oyun sardı. Fakat oyun çok detaylı olduğu için çoğu yeri anlamadım. Öyle olunca hem ban oyunu anlatacak hem de beraber oynayabileceğim birini arıyorum.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,442
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Odyssey değil bende düz olan. Ayrıca geçenlerde uzay gemimle kaza yaptım görev başında.
Uçağımı istasyon içine park etmek isteyince İstasyon görevlileri imha etti. Sanırım hızlı girdim istasyona.

Sonra gemimi geri almak bana 12 milyonmu ne fiyat çektiler, sizin yapacağınız oyunun diyip komple sildim. Kafam raat uğraşmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gezegenler çok boş yahu. Araç kullanınca bile sıkılıyor adam.
No man sky çocuk oyunu gibi görünse bile bundan daha iyi ya. Yarımyamalak simulasyon yapmışlar

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Odyssey değil bende düz olan. Ayrıca geçenlerde uzay gemimle kaza yaptım görev başında.
Uçağımı istasyon içine park etmek isteyince İstasyon görevlileri imha etti. Sanırım hızlı girdim istasyona.

Sonra gemimi geri almak bana 12 milyonmu ne fiyat çektiler, sizin yapacağınız oyunun diyip komple sildim. Kafam raat uğraşmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gezegenler çok boş yahu. Araç kullanınca bile sıkılıyor adam.
No man sky çocuk oyunu gibi görünse bile bundan daha iyi ya. Yarımyamalak simulasyon yapmışlar
Valla uzay da geçen bu tür oyunlara meraklıydım önceden. Elite dangerous horizon'u epic games zaten önceden bedavaya vermişti. Şimdiki indirimde de 20 tl ye odyssey'i aldım. 2-3 gündür aralıksız oynuyorum valla sardı beni. :)

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,442
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Valla uzay da geçen bu tür oyunlara meraklıydım önceden. Elite dangerous horizon'u epic games zaten önceden bedavaya vermişti. Şimdiki indirimde de 20 TL ye odyssey'i aldım. 2-3 gündür aralıksız oynuyorum valla sardı beni. :)
Mesela dünyamıza benzeyen gezegenlere inememek baya saçma olmuş.
Gaz tipli gezegenlere bile gidilemiyor. Bari yalan da olsa bir hayali rüzgarlı atmosfer yapaydılar o gezegende.

Geliştirilmeli tonlarca detay var bence. Buda oyun boyutunun baya yükselmesine neden olur. İleride 200gb 300gb olarak karşımıza çıkabilir bu oyun boyutu.

Oynanış ve menüler düzenli ama çok karışık. Uzayda Bir objeyi tarayacaksın ama menünü yarım saat kurcalayıp sonra bulunca bi güzel küfür yapıyorsun yapımcıya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,076
Üyeler
162,769
Son üye
BARIS31
Top Bottom