tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
SariyorHikayede modu hiç sarmıyor ama online sarıyor biraz
SariyorHikayede modu hiç sarmıyor ama online sarıyor biraz
Hocam 25 saat suruyor degil mi hikaye.Ustam hikaye görevlerini bitirine kadar mükemmel ama sonra yapacak bir şey kalmıyor
şahsen beni sarıyor baya bi online oynayacak arkadaşın varsa heleHocam Gta halen sariyor mu Ps 4 disinda hic oynamadim, bende almayi dusunuyorum da.
Doğrudur ben bı bitireyim gerisine bakacağım gta5 online arkadaşım yok muhtemelen beni o hiç sarmaz sadece bu konuyu açtığımda bir arkadaş istek attı onla bir kaç kişi daha bulursak girecegizUstam hikaye görevlerini bitirine kadar mükemmel ama sonra yapacak bir şey kalmıyor
Tek oturuşta 30 saate bitiyor hocam eğer uyguna alıyorsanız deneyimleyin derimHocam 25 saat suruyor degil mi hikaye.
30 saat icin 14 euro vermenin bir mantigi yok gibi, zaten online gecsem bile sadece 1 2 ay oynarim sornadan sIkar heraldeTek oturuşta 30 saate bitiyor hocam eğer uyguna alıyorsanız deneyimleyin derim
yarın gircez hocam sen gir karakterini falan oluştur gerisi bendeDoğrudur ben bı bitireyim gerisine bakacağım gta5 online arkadaşım yok muhtemelen beni o hiç sarmaz sadece bu konuyu açtığımda bir arkadaş istek attı onla bir kaç kişi daha bulursak girecegiz
14 euro değil hocam 75 tl steam de30 saat icin 14 euro vermenin bir mantigi yok gibi, zaten online gecsem bile sadece 1 2 ay oynarim sornadan sIkar heralde
Hocam yurt disinda yasiyorum, turkiyede olsam alirdim.14 euro değil hocam 75 TL steam de
Tamam knk bugün gireriz akşamyarın gircez hocam sen gir karakterini falan oluştur gerisi bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu açarız en kötü 1 saatte toplarız