satıcı puanı yüksekse güzeldirHepsiburada üzerinden elmacık adlı satıcıdan ssd aldım ama güvenilir midir? şikayetvarda çok şikayet gördüm. Hiç buradan bir şey almamıştım
GüvenilirHepsiburada üzerinden elmacık adlı satıcıdan ssd aldım ama güvenilir midir? şikayetvarda çok şikayet gördüm. Hiç buradan bir şey almamıştım
knk şikayet var da herkese ait şikayet var çünkü sadece mağdur olanlar yazıyo atıyom 10 bin kişi alışveriş yaptı 1k kişi sorun yaşadı onlar yazıyoHepsiburada üzerinden elmacık adlı satıcıdan ssd aldım ama güvenilir midir? şikayetvarda çok şikayet gördüm. Hiç buradan bir şey almamıştım
10 üzerinden 9lu bir şeydisatıcı puanı yüksekse güzeldir
ptt kargoyla çalışıyorlarmış sanırım o biraz kötü gibiAlan kişilerde bir sorun çıkmadı galiba.
Zaten hepsiburada olduğu için kolayca para iadesi alabilirsin bir sorun olduğunda.
iyidir bi sıkınntı yaratmaz10 üzerinden 9lu bir şeydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ptt kargoyla çalışıyorlarmış sanırım o biraz kötü gibi
Aslında bölgeden bölgeye değişir bu olay. Bizim burada Aras kargo ve PTT kargo çok iyi. Ama MNG ve Sürat kargo çok kötü. Ama bazı illerde Sürat kargo iyi Aras kargo kötü gibi düşünebilirsiniz. Biraz şans yani.10 üzerinden 9lu bir şeydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ptt kargoyla çalışıyorlarmış sanırım o biraz kötü gibi