Neler Yeni

ELRAEN-GG Hazır Sistem Alınır mı? (R5 7500F RTX 4070)

Dutch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Hakan Yazgan
İyi akşamlar arkadaşlar başlıktaki sistemi almak istiyorum. Samsung 980pro 2tb ssd özelleştirmesi ile birlikte 39.900 TL oluyor. Sizce alınır mı, fiyatına değer mi. Bu fiyata daha iyisi var dediğiniz sistem varsa önerilerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 40bin lira. 40 binin üstüne maalesef çıkamam

Satriani

80+ Bronze
Yanlış bilmiyorsak bunlar ortalamaya göre bi' tık uygun fiyatlı çıkarılıyor değil mi? Öyleyse ben almazdım...

Dutch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Hakan Yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış bilmiyorsak bunlar ortalamaya göre bi' tık uygun fiyatlı çıkarılıyor değil mi? Öyleyse ben almazdım...
Aynen hocam ben de öyle biliyorum. Normalden bir tık daha uygun. Öyle olunca uzun süre gidiyor stoklar. Bu youtuberların yaptıkları oluyor baya uygun olanlar onlar da çok çabuk bitiyor yakalama pek mümkün değil

Satriani

80+ Bronze
Aynen hocam ben de öyle biliyorum. Normalden bir tık daha uygun. Öyle olunca uzun süre gidiyor stoklar. Bu youtuberların yaptıkları oluyor baya uygun olanlar onlar da çok çabuk bitiyor yakalama pek mümkün değil
Evet maalesef, zaten belli seviyenin üzerindeki indirimler için yığılma sebebiyle sistemi almak neredeyse imkansız.
Ben şahsen yıl bitmeden bu ay içerisinde bi' kaç fırsatın tekrar geleceğini umuyorum. Umarım en çok ihtiyacı olana fırsat doğar. :giggle:

Dutch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Hakan Yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet maalesef, zaten belli seviyenin üzerindeki indirimler için yığılma sebebiyle sistemi almak neredeyse imkansız.
Ben şahsen yıl bitmeden bu ay içerisinde bi' kaç fırsatın tekrar geleceğini umuyorum. Umarım en çok ihtiyacı olana fırsat doğar. :giggle:
İnşallah hocam. Sistemler zamlanmaya başladı bu asgari ücret zammı öncesi. O yüzden ben de bu ay bitmeden 4070 ayarında bir kartı olan hazır sistem almak istiyorum 4070 olur 7800xt olur. İnşallah daha da zam yemeden sistemler alır kurtuluruz

Satriani

80+ Bronze
İnşallah hocam. Sistemler zamlanmaya başladı bu asgari ücret zammı öncesi. O yüzden ben de bu ay bitmeden 4070 ayarında bir kartı olan hazır sistem almak istiyorum 4070 olur 7800xt olur. İnşallah daha da zam yemeden sistemler alır kurtuluruz
Yeni seneyle beraber fazlaca vergi ve zamları göreceğimiz aşikar zaten. O yüzden yıl bitmeden alınacak her şey şanstır. :)

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Celal Smyrna
acaba tek tek toplasan daha mi iyi olur

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
30-32ye maalesef hiç yok hocam. Bulabilirseniz lütfen atın. Youtuber'ların indirimli sistemleri ile gelebilir belki ama onları da yakalamak çok zor anında bitiyor sistemler maalesef
Ben dün 30k dan sattım :d vok sistemi istiyosanız var hocam

Top Bottom