Neler Yeni

ELRAENN-GG 4070 kasa

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
önerim almaman kanka

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
pahalı piyasaya göre

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
Ortalama fiyat parçalar pekte kaliteli değil fiyatına göre en azından 4070 daha kaliteli model olsaydı bir nebze iyi diyebilirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Vallaha hocam aynı sisteme sahibim bileşenler biraz farklı markalar vs, bir de benim özelleştirme vs var. 35.804,76 liraya almışım tam imzamdaki sistemi. Çok memnunum, biraz ram miktarını ve ssd yi ilerde uğraşmamak için özelleştirin imkan varsa. Onun dışında benzer sistemler başka sitelerde de vardır, karşılaştırmanızı yapın alın. 25 bine çıkıyor diyenlere de bencede pek aldırmayın. O sistemleri herkes elinin altında gibi alamıyor arkadaşlar. Kimse indirimli fiyatı beklemek, kovalamak zorunda değil. Yorumunuzu piyasaya göre yapın lütfen. 100 stoklu sistem o paraya çıkıyor diye buna benzer konularda bazıları konu sahibine enayi gibi davranıyor. (Bu son yazdığım bu konudaki arkadaşlarımıza kesinlikle değil)

enest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes Talha Baysan
Vallaha hocam aynı sisteme sahibim bileşenler biraz farklı markalar vs, bir de benim özelleştirme vs var. 35.804,76 liraya almışım tam imzamdaki sistemi. Çok memnunum, biraz ram miktarını ve ssd yi ilerde uğraşmamak için özelleştirin imkan varsa. Onun dışında benzer sistemler başka sitelerde de vardır, karşılaştırmanızı yapın alın. 25 bine çıkıyor diyenlere de bencede pek aldırmayın. O sistemleri herkes elinin altında gibi alamıyor arkadaşlar. Kimse indirimli fiyatı beklemek, kovalamak zorunda değil. Yorumunuzu piyasaya göre yapın lütfen. 100 stoklu sistem o paraya çıkıyor diye buna benzer konularda bazıları konu sahibine enayi gibi davranıyor. (Bu son yazdığım bu konudaki arkadaşlarımıza kesinlikle değil)
hocam peki soğutmanız nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Bence yıl sonuna kadar tekrar güzel bir fp sistem gelir ama stok sayısı fazla olmaz derseniz riske atmak istemiyorum sene sonundan sonra zam gelicek büyük ihtimal alınabilir o yüzden ama bence güzel bir fiyat pf sistemle 6 7 bin TL ucuza almak daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
hocam peki soğutmanız nasıl?
Soğutma işi sıkıntılı. İşlemci stok fanla ben de oyun oynarken 90-95 derecelere çıkıyordu. Sıvı soğutma aldım. Deepcool LS520. Şu an 60-65 dereceyi geçmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,998
Üyeler
164,227
Son üye
lostkingdom
Top Bottom