Sipariş ettiysen geçmiş olsun."Elwınd-Silver" ELWIND-SILVER / Intel Core i3-10100F / ASUS TUF GTX 1650 OC / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Sistemi nasıl alınır mı gibi bir soru soracaktım fakat olaylar hızlı gelişti ve bilgisayarı şipariş ettik.
Yine de sorayım bu bilgisayarın artıları ve eksileri neler?
1650 alınmaz diyenler boş yapıyor.3900 TL ile bu zamanda 1650 alınmaz diyenler neyin kafasında? 3090 mı bekliyordunuz? Gerçekten tak etti artık.
Evet işte. Ama gözleri sadece ekran kartını görüyor. Ne kadar 1080P de bile pek tatmin etmese de bu bütçeye ne gelebilir ŞU AN için?1650 alınmaz diyenler boş yapıyor.
Sistemde sorunlu parçalar var ama sistemi alınmaz yapan bu.
gtx1650 performansı 1650s e göre bariz farkı var biraz daha bütçe ayırırsan daha iyi olur uzun ömürlü olur en azındangtx 1650 niye kötü?
Günümüz için yetersiz, anca Fortnite falan oynanır. Bir de fiyatını haketmiyor ama şu anda fiyatlardan pek konuşmamak lazımgtx 1650 niye kötü?
işlemci hariç boş bir sistem"Elwınd-Silver" ELWIND-SILVER / Intel Core i3-10100F / ASUS TUF GTX 1650 OC / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Sistemi nasıl alınır mı gibi bir soru soracaktım fakat olaylar hızlı gelişti ve bilgisayarı şipariş ettik.
geçmiş ola kasa, psu kötü; ram sorunlu ve ssd kronik sorunlu"Elwınd-Silver" ELWIND-SILVER / Intel Core i3-10100F / ASUS TUF GTX 1650 OC / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Ssd kötü gtx 1650 alınmaz
Psu hakkında bir fikrim yok
Ben olsam almazdım
Almayın siparişi iptal edin.
SSD sorunlu.
PSU hakkında bilgi yok.
RAM'ler kötü.
Düz 1650 alınmaz.
GTX 1650 alınmaz almayın aldırmayın
Şaka mısınşu piyasada 1800 liraya 1650 alınıyor. sıfır olarak daha iyi bir alternatifiniz varsa paylaşın almak isteyen onu alsın.
Asus GeForce GTX 1650 4GB 1620MHz GDDR6 DX(12) PCI-Express Fiyatı (hepsiburada.com)
???geçmiş ola kasa, psu kötü; ram sorunlu ve ssd kronik sorunlu
bilgisayar alması gerekenlere daha iyi bir tavsiyen var mı?Şaka mısın
Piyasadaki sistemlerin kötü olması alınmayacağı gerçeğini değiştirmez.bilgisayar alması gerekenlere daha iyi bir tavsiyen var mı?