Hocam artık kenara acil durum telefonu olma vakti gelmiş onun ucuz yollu olarak A34 bakabilirsiniz işinizi görür biraz daha 20 bandına çıkarsanız poco x6 pro 32 ye çıkarsanızda s23 en çok önerilenler bunlarDeğişme vakti geldi bilmiyorum 5 6 senelik cihaz önceden de oluyordu düzelmişti şimdi tekrar olunca merak ettim konu tamamen meraktan yani değiştirmeyide pek düşünmüyorum işimi görüyor LG Q60 bu arada telefonum
Değişme vakti geldi bilmiyorum 5 6 senelik cihaz önceden de oluyordu düzelmişti şimdi tekrar olunca merak ettim konu tamamen meraktan yani değiştirmeyide pek düşünmüyorum işimi görüyor LG Q60 bu arada telefonum
telefona maks vereceğim 10 bin tl oyunla işim yok insta wp mail alo alo için kullanıyorumHocam artık kenara acil durum telefonu olma vakti gelmiş onun ucuz yollu olarak A34 bakabilirsiniz işinizi görür biraz daha 20 bandına çıkarsanız poco x6 pro 32 ye çıkarsanızda s23 en çok önerilenler bunlar
valla hacı işimi görüyor arada kasması dışındaBenim 6-7 senelik LG K10 LTE gibi, 1080p oynatamaz oldular ya 720p seni bekler.