EMULATÖR KURARKEN MAVİ EKRAN

Efe M.

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba. Sistemimde bluestacks 5 açılırken hyper v diye bir özelliği açmamı istedi. Açtım o da açıldı ve oyunumu oynadım. Sonra silip eski sürümünü yükledim ve tam indirirken mavi ekran verip restart etti. Aynı sorun leap droid kurarken de oldu. Sadece bluestacks 5 kuruluyor. Yabancı kaynaklarda hyper v falan diyor. Birde bi buradan bakayım dedim. Sorun nedir , hyper v den mi kaynaklı?

Merhaba. Sistemimde bluestacks 5 açılırken hyper v diye bir özelliği açmamı istedi. Açtım o da açıldı ve oyunumu oynadım. Sonra silip eski sürümünü yükledim ve tam indirirken mavi ekran verip restart etti. Aynı sorun leap droid kurarken de oldu. Sadece bluestacks 5 kuruluyor. Yabancı kaynaklarda hyper v falan diyor. Birde bi buradan bakayım dedim. Sorun nedir , hyper v den mi kaynaklı?
Hocam minidump dosyanınızı atar mısınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minidump Nerede Bulunur?

Bu dosya “%SystemRoot%” içinde kilitli dosya olarak görünür , bu dosya’ya erişebilmek için Win + R çalıştır penceresine “%SystemRoot%” komutunu yazarak enter basınız. Dosya yolu ise C:\Windows altındadır.
Karşınıza çıkan dosyalardan birinde minidump yazar o dosyayı sıkıştırın rar uzantısıyla ve google drive koyup bize atın.

Minidump dosyası hataların sebebi ile birlikte kaydedildiği hata kodları vb.

Google drive linki burada umarım doğru atmışımdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dosyaya bakın onu yanlış paylaştım. Doğrusu bu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,157
Üyeler
184,270
Son üye
vek96
Geri