Mavi ekran alıyorum ne yapmalıyım.

Bildirim gelmedi sanırım, tuhaf. Her neyse sorun yok gözüküyor o zaman RAM i eledik o sorunsuz. Şimdi ise İşlemciyi ve ekran kartını ayrı ayrı stress testine sokman lazım. Böylece onlarda herhangi bir şey varmı anlarız.
Onu nasıl yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yatağına gidip hüngür hüngür ağlayabilirsin.
Komik mi kardeşim. Yazmak için yazıyorsun.

Onu nasıl yapacağım.

Komik mi kardeşim. Yazmak için yazıyorsun.

Furmark indir onla ekran kartını test edersin, prime95 ile de işlemciyi test edersin.

Arkadaşlar dün gece oyun oynarken bilgisayar mavi ekran verdi. Bu daha önce de olmuştu ekran kartı driverlarını silip tekrar yükledim sorun çözülmüştü. Ama yine aynısı oldu kapanıp açıldı. Ondan sonra normal internette takılıyordum yine mavi ekran verdi kapanıp açılırken Windows onarıma hazırlanıyor çıktı. Onu bekledim bir süre sonra açıldı sağ alt köşede bildirim çıktı. Bildirimde de tam hatırlamıyorum ama şöyle bişey yazıyordu. Windows hataya sebebiyet veren sürücüyü kaldırdı gibi bir şey. Sonra aygıt yöneticisine girdim. Bir baktım Nvidia driveri kaldırılmış sarı ünlem var. Ekran kartım mı bozuldu bilmiyorum çok korkuyorum yaptıracak durumum da yok. Mavi ekran hatalarının loglandığı minidump klasörünü inceleyim dedim klasör de boş. Lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim.

Sistem: Intel Core i5 4. nesil, 2 Gb Nvidia GT840M ekran kartı, 8 GB RAM, 1 TB HDD, Windows 10.
Isı değerleri?

Arkadaşlar dün gece oyun oynarken bilgisayar mavi ekran verdi. Bu daha önce de olmuştu ekran kartı driverlarını silip tekrar yükledim sorun çözülmüştü. Ama yine aynısı oldu kapanıp açıldı. Ondan sonra normal internette takılıyordum yine mavi ekran verdi kapanıp açılırken Windows onarıma hazırlanıyor çıktı. Onu bekledim bir süre sonra açıldı sağ alt köşede bildirim çıktı. Bildirimde de tam hatırlamıyorum ama şöyle bişey yazıyordu. Windows hataya sebebiyet veren sürücüyü kaldırdı gibi bir şey. Sonra aygıt yöneticisine girdim. Bir baktım Nvidia driveri kaldırılmış sarı ünlem var. Ekran kartım mı bozuldu bilmiyorum çok korkuyorum yaptıracak durumum da yok. Mavi ekran hatalarının loglandığı minidump klasörünü inceleyim dedim klasör de boş. Lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim.

Sistem: Intel Core i5 4. nesil, 2 Gb Nvidia GT840M ekran kartı, 8 GB RAM, 1 TB HDD, Windows 10.
Format at geçer ya da otur Allahına dua et

Ya konuyla ne alakası var. Benimle bir derdin varsa özele gel. Neden itici buluyormuşsun.

Deneyeceğim. Sonuçları yazarım yine.
yo aslında severim pp ni itici buluyorum

Laptopda bu değerlerin normal olduğunu farz ediyorum ama bilemedim.

Yükte normal ama boşta 70 biraz fazla, 60 civarı olmalı. Termal macun en son ne zaman yeniledin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,715
Üyeler
184,206
Son üye
AydınBeyy
Geri