En Az 5-6 Yıl Götürebilecek İkinci El Telefon Tavsiyesi

2Karma7

80+
Reaksiyon skoru
7
Sadece Whatsapp kullanıyorum ve arama yapıyorum. Telefon günde 2-3 saat elimde oluyor. Yani anlayacağınız en az 5 yıl arayüzünde hiç kasma donma yaşamadan kullanabileceğim bir telefon istiyorum. Telefonun ağırlığının 180gr'den fazla olmaması lazım. İkinci el alacağım ve bütçem maksimum 13.000TL. Aklımda İphone SE 3, S21 FE ve S22 var. Birde mesela ben telefonu çok kullanmıyorum ancak S21 FE'nin yazılım desteği seneye bitiyor, bu telefonda kasma donma sorunlarının olacağınımı gösteriyor. Yani telefonu çok az kullanan birisi olarak yazılım güncellemelerinin uzun olması 1. önceliğim mi olmalı? Bu arada SE 3'ün desteği ne zamana kadar devam edecektir?

Sadece Whatsapp kullanıyorum ve arama yapıyorum. Telefon günde 2-3 saat elimde oluyor. Yani anlayacağınız en az 5 yıl arayüzünde hiç kasma donma yaşamadan kullanabileceğim bir telefon istiyorum. Telefonun ağırlığının 180gr'den fazla olmaması lazım. İkinci el alacağım ve bütçem maksimum 13.000TL. Aklımda İphone SE 3, S21 FE ve S22 var. Birde mesela ben telefonu çok kullanmıyorum ancak S21 FE'nin yazılım desteği seneye bitiyor, bu telefonda kasma donma sorunlarının olacağınımı gösteriyor. Yani telefonu çok az kullanan birisi olarak yazılım güncellemelerinin uzun olması 1. önceliğim mi olmalı? Bu arada SE 3'ün desteği ne zamana kadar devam edecektir?
Hocam sıfır almanız daha iyi olmaz mı

hocam iphone konusunda tavsiyem se2 olur telefonlar ayni telefonlar ve se2 yi uzun bir sure kullandim aradaki fiyat farkini vermeye degmez

su an bu yil da guncelleme alir ve bu uygulama desteginin kesilmesi anlamina gelmez hele de whatsapp gibi hafif ve herkesin kullandigi bir uygulama se3 de +2 yil daha guncelleme alirsiniz fark bu

ayrica apple guvenlik guncellemesi destegini vericektir o kesilmez bir yerden sonra genel guncelle.eleri almiycaksiniz ama guvenlik guncellemeleri acisindan bir sorun yasamazsiniz

Hocam sıfır almanız daha iyi olmaz mı
Hocam sıfıra bu fiyatta istediğim kriterlerde telefon yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam iphone konusjnda tavsiyem se2 olur telefonlar ayni telefonlar ve se2 yi uzun bir sure kullandim aradaki fiyat farkini vermeye degmez

su an bu yil da guncelleme alir ve bu uygulama desteginin kesilmesi anlamina gelmez hele de whatsapp gibi hafif ve herkesin kullandigi bir uygulama se3 de +2 yil daha guncelleme alirsiniz fark bu
Peki S serisimi daha mantıklı olur SE serisimi?

Doğrudur hocam ama alırken her detayına bakın tavsiyem ben de almıştım mikrofon ve kulaklık girişi bozuk çıktı çok etkilemiyor beni ama dikkatli olun alırken

Madem günde 2 3 saat kullanıcaksın kasma donma s21fe de olmaz arayüzde kasacak telefon kalmadı artık

sizin istediginiz sey stabilite ve telefonun kompakt olmasi se2 ideal boyutta bir telefon cok hafif ve cok ince bu yuzden se2 yi oneririm

Peki sizce bu fiyat aralığına hangisi alınmalı ve stabil uzun gider?
hocam sizin belirttiginiz aralikta hangi telefonlar var pek bilmiyorum ama kucuk bir apple istiyorsaniz secenekler malesef kisitli applein ve diger ureticilerin kucuk telefonlar cikarmayi birakmalari can sikici kucuk telefon arayan insanlar icin

buyuk ihtimalle butceyi artirmaniz gerekebilir ama yapabilirseniz 12 ve 13 miniler var

ben su an redmi note 8 kullaniyorum custom rom ile 6.3 inch ekran boyutu bir taraftan tatmin ediyor ama 6.67 ekranli telefonlarda boyut rahatsiz edici seviyey geliyor benim icin
aradapek fark yok gibigorunuyir ama fark hissediliyor

S22 alın

Geri