bünyamin01
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
- Bütçe
- 1800
Red switch brown switch falan ilgimi çekmiyor. Sessiz bir klavye arıyorum.
Bütçe 1.800₺-2000₺ arası
Bütçe 1.800₺-2000₺ arası
corsair k55 pro
Benim Atııklarımda İyi Ama K55 PRO İyidir .
![]()
HyperX Alloy Core Rgb Gaming Keyboard, Tu 4p4f5a3 - Fiyatı, Yorumları
Alloy Core Rgb Gaming Keyboard, Tu 4p4f5a3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Razer ornata v3 x en fazla 3 tuşa birden basılabiliyormuş bu büyük bir sorun yoksa direkt alacaktımBenim Atııklarımda İyi Ama K55 PRO İyidir .
Valla Bilmiyorum Detaylı Bakmak Lazım Yinede .Razer ornata v3 x en fazla 3 tuşa birden basılabiliyormuş bu büyük bir sorun yoksa direkt alacaktım
Teşekkür ederim yine deValla Bilmiyorum Detaylı Bakmak Lazım Yinede .
HyperX Alloy Origins mi neydi klavyesi vardı membran ona baksana kankaRed switch brown switch falan ilgimi çekmiyor. Sessiz bir klavye arıyorum.
Bütçe 1.800₺-2000₺ arası
Senin Dediğin Budur .HyperX Alloy Origins mi neydi klavyesi vardı membran ona baksana kanka
tam ben yazacaktım hyperxiBenim Atııklarımda İyi Ama K55 PRO İyidir .
aynen o kanka benim dediğim buda iyi gibi 1500-2000 tl bandında sanırımSenin Dediğin Budur .
![]()
HyperX Alloy Core Rgb Gaming Keyboard, Tu 4p4f5a3 - Fiyatı, Yorumları
Alloy Core Rgb Gaming Keyboard, Tu 4p4f5a3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Ornata v3 x den bahsetmiyor gibi kafam karıştı. Trendyoldaki ilana mesaj attım ghostingi var mı diye bakalım ne diyecek
Sen En İyisi Corsair Al Geç HocamOrnata v3 x den bahsetmiyor gibi kafam karıştı. Trendyoldaki ilana mesaj attım ghostingi var mı diye bakalım ne diyecek
Lütfen sessiz bir corsair alıyım ordanSen En İyisi Corsair Al Geç Hocam![]()